#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

5 ile 10 maç arası bir ceza alır, bu da Engin için bu sezonun bittiği anlamına gelir.Bu süre içinde takım oturur, herkes tam verim vermeye başlar, Engin de o vakitten sonra rotasyon oyuncusu olur.

Kırmızı kart için verilen 3 maç cezayı alsın, gerisini Fatih hoca verir. Şikeye ceza veremeyen kurum kalkıp ta ceza vermeye kalkmasın. Hakem hakem olsa eyvallah derim, ama adam dün maçı zıvanadan çıkarttı, eyyamın kralını yaptı her derbide olduğu gibi.

Hadi adalet olsa, adam gibi cezalar veriliyor olsa tamam kaç maç olursa verin derim, ama bu çamur ve pisliklerin içerisinde ibret olsun diye hep biz ceza almayalım. Sulu derbiden sonra 5 maçlık cezaya boyunumuz kıldan ince diye itiraz etmeden kabul ettik, ama şikeciler defalarca stadlarını yakmalarına rağmen hala cezaları hakketmedik diye veryansın ediyorlar.

Şike gibi şerefsizliği milletin gözüne baka baka, geri zekalı yerine koyarak sümenaltı eden, etmeye çalışan, oraya gelme amacı belli olan, atanan kurum önce kendi pisliğini temizlesin. Engin'e de cezayı teknik ekibimiz ve yönetimimiz verir neyi hakkediyorsa.

Engini büyük ihtimal ilk yarı bitene kadar büyük bi bölümde kullanamayacaz. Bu süre içinde şampiyonlar liginde kullanırız. Ama şunu çok iyi biliyorum cezası bitip takıma döndüğünde bomba gibi olacak. Çok iyi oynayacak

9 mac gelecek

ilk yari unutun engini, hoca ondan sonra 4-5 mac da almaz kadroya

Engin'e sahip çıkmalıyız. Yaptığı hatadır evet ama,boş bi' zamanda yapılan hata değildir dostlar..

Yaptığı hatadır evet ama;boş yere yapılan bir hata değildir..

Yaptığı hatadır evet ama;çirkeflik olsun diye yapılan bir hata değildir..

Yaptığı elbette hatadır evet ama;HELAL OLSUN SANA ENGİN.

Yıllardır Emre Belesoglu hakemlere agalık taslarken kimsenin sesi çıkmıyordu,bırakın bir sefer de Enginimiz yapsın. Canın sağolsun Engin. Belki hata yaptın ama,iyi yaptın Engin.

Engin yaptığı sorumsuzluğun bedelini ödüyecek cezası neyse çeksin biz fener değiliz oyuncumuzun yaptığı rezillik cezasız kaldı diye sevinelim..

Futbolun bu kadar kirlenip, yüzsüzce unutturulmaya çalışıldığı bi ülkede futbolcumu asla yaptığı hatadan ötürü afaroz etmem.

Helal engin reyiz, yüreğinle oynuyorsun, sen sahadaki bizsin, seviyoruz seni..

Ya geçin beyler, ben dün engin atılınca üzülmedim o kadar, maçı alamcağımızdan emindim. 3-4 maç ceza alır, zaten hamit geldi artık takıma giremez, çok mükemmel bir rotasyon futbolcusu olacak kendisinen.

Bu sahalarda o kadar adi oyun oynandı ki,Engin'i eleştiren diğer camialar öncelikle kendi pisliklerinden ve adiliklerinden arınmalı..

[video=youtube;mnUmT5TbVoo]https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=mnUmT5TbVoo[/video]

Engin'i en cok sevenlerden biriyim ,cezasi neyse ceksin ama kimse de silmeye kalkmasin

kendini de yakti bir nevi bizi de , kapali ve yerlesik savunmalarin arasina yilan gibi girecek bir 2. adam yok kadromuzda

İki kartı da itirazdan gören futbolcuda bir sıkıntı vardır.

Bu gibi zor ve stresli maçta boy gösterir futbolcuların kişilik

bozuklukları. Ve bunlar bir takımı galibiyetten mağlubiyete götürebilir.

Dun gece de Engin in bu bozukluğu bas gösterdi. Fakat biz

fiziken ve ruhen daha gucluyduk.

Fatih Terim bu gibi oyuncularla basa çıkmasını bilir ya da

gönderir. Şimdi bütün is Engin de kendisi bilir...

engin şimdi nerden baksak 7-8 maç ceza alacak maç formu gidecek maç başılar ve 20 maç üzeri oynamadığı için extra ücret gidecek 100000 euro ceza alacak engin e başka ceza vermeye gerek yok ilk yarıyı kapattı neredeyse kendi etti kendi buldu maalesef

Pozisyonu tekrar izledim. Engin orda önce hakeme bir seyler söylüyor, sonra kirmizi kart körüyor. Karti gördükten sonra da hakemin yakasina yapisiyor.

Evet bazıları bunu yalnış yorumluyor adam insan gibi el olmadığını söylüyo ilk başta.

Üstüne kırmızı yiyince çıldırdı.

Kirmizi Kart haricinde süper oynadi. Engin'i begeniyorum ya.

Dün gözümden tamamen düştü..

Tez vakitte gönderilmesini istiyorum..

Yaptığı terbiyesizlik,takım arkadaşına ettiği ihanet unutulucak cinsten değil..

Çok büyük terbiyesizlik yaptı adeta galibiyete sevinemedim o kadar sinirlendim ki maç bitti hala kızıyordum Engin'e..

Gerçekten Fatih hoca cezasını vermeli ya takımdan uzaklaştırılmalı ya da bir daha forma vermemeli..

Takim arkadaslari icin bir sorun yokken, sana ne oluyor :)

[h=6]Engin Baytar ; '' Cüneyt Çakır'a üstündeki fener formasını çıkar ! '' dedim.[/h]

Haklı haksız bilemem ama kırmızı karttan sonra o hareketi yapmaması gerekirdi. Sanırım ağır ceza gelir. Neyse ki kadromuz derin...

Geri
Üst Alt