#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Engin geçen sezon bizi çok zor maçlarda kurtarmıştı.

Olsaydı bu kadar puan kaybetmezdik eminim buna..

Nerdesin be deli oğlan özledik :sad007:

[video=youtube;lNd7akhxHcM]https://www.youtube.com/watch?v=lNd7akhxHcM[/video]

[video=youtube;aptHFSrR8jg]https://www.youtube.com/watch?v=aptHFSrR8jg[/video]

O kadar sisli bir ortamdayız ki, Engin ilk oynayacağı maçta kondisyona bağlı kötü vs... oynarsa, büyük tepki alacaktır.

Kısaca Engin'in oynamasını bende istiyorum CL maçlarında ama beklentimizi çok yükselttik Engin'den.

Engin'i bir Messi olarak görüyoruz. Bu beklenti çok yüksek. Sonunda hüsrana uğrayanlar olabilir. Bu Engin'in kötü veya suçlu olduğu anlamına gelmez.

benim de hissim öyle diyor, enginin ilk macinda vasata yakin bir performans gösterirse herkes yine ona yüklenecek ama bence oynamasi lazim en azindan cezasi bitene kadar sampiyon liginde, bizim takimda aralara pas atabilen az sayida oyunculardan biri,hem savasci hem hircin hem de arkadaslarini atesliyor, ben bu huyunu biraz tuncaya benzetiyorum,milli takimda euro 2008de herkesi atesliyordu:b5:

Sakin olalım gecen sezonda ilk 10 hafta sistemi oturtamamış ve saçma puanlar kaybetmiştik .Gençlerbirliği deplasmanı arkasından fenerbahçe derbisiyle kendimizi bulmuş ve seriye bağlamıştık yine öyle olacak önce gençleri sonra cluju darmadağın edip gecen sene ki performansa ulaşacağız ,bunun kişilerle ilgili bir çözümü yok ..

Biz cezasının ardından bomba gibi hırsıyla mücadelesiyle dönmesini beklerken Psyko bizi yanıltıyor.

gereksiz topcu, futbolu biliyor, ama vucutu yok, kadin gibi birsey, insan bir vücüt yapar.

Nerdesin be Engin :sad007:

4-3-3 oynamamiz gerekiyor bu adam geldikten sonra göbekte melo ve selcuk ile cok iyi 3 lü olurlar...

bencede öyle 433 den baska bisey yaramiyor gibi, ne melo ve selcuk bisey yaratabiliyor lar cünkü hep tam bir adam yanlarinda eksik diye, nede forvet bos alan buluyor, pas pas pas top kaybi kontratak oluyor ve golü sonra yiyioruz.

Baskını özledik reis, takımı ateşlemeni özledik..

Bir maç daha gitti, takım Engin Engin diye bağırıyor resmen..

Bir gelsene, birşey deniyeceğiz.

ulan engin yaptığın saçmalık neleri götürdü işte

2 maç cezası kaldı. Hırsı ile çok ihtiyacımız var ona..

Geri
Üst Alt