#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Fatih hoca inat ediyor. Şu sahada Engin yerine Emre'yi almak kusura bakmayın ama saçmalıktır.

ya adam enginin ne durumda oldugunu biliyor, demek ki hem fizik olarak, hem kafa olarak hazir degil engin, yoksa son macta kendini 3 puandan eden emreyi niye alsin iyi bir engin varsa yedekte hoca?

yahu engin oynasin nasil dersiniz anlamiyorum, adam super kupa macindaki 60 dakkasini saymazsak, play offtan beri resmi maca cikmamis, yani gecen seneden beri resmi mac oynamamis bir adamdna bahsediyoruz.

8 mac yapan hamit, melo selcuk falan ne kadar zorlaniyor görüyoruz, hala hazir degiller.

elmander daha 2 mactir adam gibi oyniyor, daha yeni yeni kendine geliyor.

öyle kolay degil bu isler

en son play off maci kac ay önce bitti?

hazirlik kampinda 2-3 mac az cok oynadi, o kadar, resmi mac olarak sadece super kupa macindaki 60 dakkasi var.

önemli olan simdi 3 mac kaldi, cezasi bitiyor, önemli olan simdi paf takimda mi oynatirsin, özel calismalar mi yaptirirsin, ne yaparsan yap, ama su adami hemen 12. hafta en azindan son 20-15 dk oynayacak hale getirmek sart.

tatile girmeden, yani ilk yari bitmeden 4-5 mac az cok oynasin ki,tatilden sonra, yani sezonun ikinci yarisinda hazir bir engin olsun kadroda.

Neredesin be deli oglan.

Cok ariyoruz seni coook.

dün emre çolak yerine engin reisi soksaydı keşke hoca

CL maçlarında Emre dahil oynasaydı şu anda 9 puanımız olacaktı.

ya adam enginin ne durumda oldugunu biliyor, demek ki hem fizik olarak, hem kafa olarak hazir degil engin, yoksa son macta kendini 3 puandan eden emreyi niye alsin iyi bir engin varsa yedekte hoca?

yahu engin oynasin nasil dersiniz anlamiyorum, adam super kupa macindaki 60 dakkasini saymazsak, play offtan beri resmi maca cikmamis, yani gecen seneden beri resmi mac oynamamis bir adamdna bahsediyoruz.

8 mac yapan hamit, melo selcuk falan ne kadar zorlaniyor görüyoruz, hala hazir degiller.

elmander daha 2 mactir adam gibi oyniyor, daha yeni yeni kendine geliyor.

öyle kolay degil bu isler

en son play off maci kac ay önce bitti?

hazirlik kampinda 2-3 mac az cok oynadi, o kadar, resmi mac olarak sadece super kupa macindaki 60 dakkasi var.

önemli olan simdi 3 mac kaldi, cezasi bitiyor, önemli olan simdi paf takimda mi oynatirsin, özel calismalar mi yaptirirsin, ne yaparsan yap, ama su adami hemen 12. hafta en azindan son 20-15 dk oynayacak hale getirmek sart.

tatile girmeden, yani ilk yari bitmeden 4-5 mac az cok oynasin ki,tatilden sonra, yani sezonun ikinci yarisinda hazir bir engin olsun kadroda.

Sabri neden oyuna girdi o zaman. Adamın resmi maçı yok bu sene.

ya varya fail orgysi var burda resmen nasılda bel baglanıyor 2 gün sonra gelcek uff süperr diyceksiniz 1 maç sona beynsz karar veremiyor dencek. dünkü maçta girsin diyenlere karşı kekeme kalıyorm zaten.

Sabri neden oyuna girdi o zaman. Adamın resmi maçı yok bu sene.

sabri macin bitimine 20 dk kala girdi, macin bitimine 15-20 dk varken enginide al, ona kims ebirsey demez.

emre colak ise ilk yarida girdi oyuna, sanirim 42. dakika idi. Yani emre colakiny erine engini tercih etmesi cok riskli olurdu.

42. dakikada engin alinmazdi oyuna, ilk 11 de yer bulmasindan bahsetmiyorum bile.

Gerçekten futboldan anlıyorsun. Sadece Engin'in gelmesiyle her şeyin ya da bir çok şeyin çözüleceğini sanan çok arkadaş var, hatta Burak'ın bu ligdeki en iyi forvet olduğunu düşünen.
Engin basliginda gene mi Burak ,ne tur bir arizasin sen

Gerçekten futboldan anlıyorsun. Sadece Engin'in gelmesiyle her şeyin ya da bir çok şeyin çözüleceğini sanan çok arkadaş var, hatta Burak'ın bu ligdeki en iyi forvet olduğunu düşünen.

burak bu ligdeki en iyi forvet degildir buyuk ihtimal ama Türkiyenin, Türk mili takimin en iyisi, var mi itirazin.

Buraktan iyi birini sen söyle bana Türk.

Eren derdiyoku saymiyorum, Türk degil cunku, gavurlar icin oyniyor.

Semih mi?

Batuhan mi?

Halil mi?

Umut mu?

Bunlardan hepsinden iyi Burak.

son 2-3 seneye yaptigi cikisla benim gözümde bunlarin önüne gecmistir burak.

bu sezon bittiginde büyük ihtimal gene bunlardan cok gol atmis olacaktir kendisi, beklek, görek.

ne burak kiniymiş yeter be :mad:

Harbiden kabak tadı verdin artık. Engin başlığında bile Burak'ı konuşuyor adam. Ne çeşit insansın sen ya ?

burak'ı bende hiç beğenmem ama alınabilecek başka yerli oyuncu yoksa, burak bu ligin en iyi yerli santraforudur.

tıpkı hakan balta'nın en iyi yerli sol bek olması gibi.

burak'ı bende hiç beğenmem ama alınabilecek başka yerli oyuncu yoksa, burak bu ligin en iyi yerli santraforudur.

tıpkı hakan balta'nın en iyi yerli sol bek olması gibi.

buragı anlarımda hakan balta bu ligin en iyi sol beki olamaz bana göre. adamda olumlu hiçnişey göremiyorum ben. her yönü vasat. alt yapıdan bir adam çıkar hakan kadar oynar hatta daha iyisini yapar.

burak bu ligdeki en iyi forvet degildir buyuk ihtimal ama Türkiyenin, Türk mili takimin en iyisi, var mi itirazin.

Buraktan iyi birini sen söyle bana Türk.

Eren derdiyoku saymiyorum, Türk degil cunku, gavurlar icin oyniyor.

Semih mi?

Batuhan mi?

Halil mi?

Umut mu?

Bunlardan hepsinden iyi Burak.

son 2-3 seneye yaptigi cikisla benim gözümde bunlarin önüne gecmistir burak.

bu sezon bittiginde büyük ihtimal gene bunlardan cok gol atmis olacaktir kendisi, beklek, görek.

Farz edelim Burak en iyisi. Kardeşim sistemine uymuyor ki bu adam, sen kontratak takımı mısın?

Burak'tan daha iyisi yok demişsin, Umut, Mustafa Pektemek, Cenk çok daha iyiler. Zaten iyi forvet yetişmiyor son yıllarda.

Ayrıca çok gol atmak değil mesele demiştim defalarca.

sabri macin bitimine 20 dk kala girdi, macin bitimine 15-20 dk varken enginide al, ona kims ebirsey demez.

emre colak ise ilk yarida girdi oyuna, sanirim 42. dakika idi. Yani emre colakiny erine engini tercih etmesi cok riskli olurdu.

42. dakikada engin alinmazdi oyuna, ilk 11 de yer bulmasindan bahsetmiyorum bile.

Neden alınmasın ki? O sulu saha da Emre'nin top sürmelerinden daha yararlı olurdu Engin.

Resmi maç yapmıyor ama her gün antrenman yapıyorlar. 40-50 dk oynardı. En azından Emre'den daha yararlı olurdu. Bu saha şartlarında Emre Çolak yerine alınmalıydı bence.

Geri
Üst Alt