#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Sabri'nin de maç eksiği vardı dün gördük.Engin için çok sıkıntı olmaz.Engin futbol oynamaya aç bir isim keşke Cluj maçında da sahada olsaydı.

Maç eksiği çok sıkıntı olmaz sonuçta sakatlık atlatmadı dönükten 1 2 maç sonra eski düzene girer

Hoca bunu niye hic oynatmadi anlamadim, koy ManUtd a karsi filan... Cluj, kim varsa yani Emre den bisey bekliyorsan, Engini koy daha iyi

Hic mac oyunamamis sabri oyunatp engini oyunatmamak hangi mantiga giriyor biri anlatabilirmi bana benim bildigm engin sabriden daha cok maca ckimis son senede

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Engin be, hem kendini hem bizi yaktin deli oglan, bir daha øyle sacmaliklar yapma lutfen.

Beyler Engin bu kadar onemli oyuncu degildi yanliz, zaman zaman performans veriyordu. Bakiyorum herkese Maradona donecek gibi geliyor acaip.

Beyler Engin bu kadar onemli oyuncu degildi yanliz, zaman zaman performans veriyordu. Bakiyorum herkese Maradona donecek gibi geliyor acaip.

Enginden kimse Maradona olmasını beklemiyor ben şahsen beklemiyorum o yaptığı presle takım defansına her zaman yardımcı olan birisidir ,bu nedenle Takımımın direnci açısından çok önemli.

Kaldı 2 maç.. :ayatollah:

Enginden kimse Maradona olmasını beklemiyor ben şahsen beklemiyorum o yaptığı presle takım defansına her zaman yardımcı olan birisidir ,bu nedenle Takımımın direnci açısından çok önemli.

yinede fazla baski olusup fazla beklenti icine girdi taraftar.. bence beklentiyi dusuk tutunki.. ne oynarsa positif bakalim..

simdi herkez kurtarici olarak bakiyor.. hayirlisi..

edit: 8000. mesaj olmus ya la..

enginin çok önemli özellikleri var Presi , tekniği , adam eksiltme özelliği takıma çok yararlı oluyor oynadığı maçlarda kötü diyebileceğin bir maçı yok hücumda etkili olamasa bile presle yine katkıda bulunuyor takıma

o saçmalığı yapıp 11 maç yemeseydi +5 puanımız olurdu (BENCE)

Kaldı 2 maç...

Şampiyonlar Liginde neden oynatılmadı hala anlamış değilim ...

Geri
Üst Alt