#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

o saçmalığı yapıp 11 maç yemeseydi +5 puanımız olurdu (BENCE)

Baris Profesyonel bi topcuda oyle bi hatayi yapmiycak ya.. onun yaptigini bizim amator ligde oynayan 11 turk bi araya gelince yapiyorlar.. hep beraber hakemin ustune felan yuruyorlar.. birbirlerini gazlayip.. neyse..

Baris Profesyonel bi topcuda oyle bi hatayi yapmiycak ya.. onun yaptigini bizim amator ligde oynayan 11 turk bi araya gelince yapiyorlar.. hep beraber hakemin ustune felan yuruyorlar.. birbirlerini gazlayip.. neyse..

yav hata rezalet zamanlamasıda bir o kadar rezalet sezon başlangıcı ve 3 kulvarda zorlu bir sezon başlangıcı CL dede sırf bu yüzden oynamadı neyse hayırlısı artık 2 maç kaldı ama hoca ceza bitincede cuk diye 11 çıkaracağını düşünmüyorum

yav hata rezalet zamanlamasıda bir o kadar rezalet sezon başlangıcı ve 3 kulvarda zorlu bir sezon başlangıcı CL dede sırf bu yüzden oynamadı neyse hayırlısı artık 2 maç kaldı ama hoca ceza bitincede cuk diye 11 çıkaracağını düşünmüyorum

zaten hocada yaptigini tastiklemedigi icin CL'de forma vermedi.. haklida buluyorum..

yapmiycak oyle bi hata.. napacakti hoca, yaptigi hareketi tastikler gibi CL'de formami verecekti, nerede disiplin..

o yuzden hocayi takdir ediyorum umarim daha iyi doner Engin ve sakin..

engin baytar eğer döndüğünde eski engin baytar olamazsa onun yerine hurşut meriç onun yokluğunu doldurabilcek bir oyuncumu . engin baytardan ümit kestiğimden değil ne olur ne olmaz yani altıntop varken bile bu adamın yokluğunu hissediyoruz kim alınsada gider ama zor gibi işte . inşallah eskisi gibi olur . ama şunu sölemeden edemicem altıntop amrabat yerine hurşut veya aissati ( anltalyadaki) alınsaydı şimdi dahada iyiydik

İbb maçından sonra 1 maç kalıyor :ayatollah:

Bu adamin onemi harbi ayriydi

Engin gelince

Amrabat-Selcuk-Melo-Engin

orta sahasiyla oyniyalim 2-3 mac... arada Emre - Yekta - Aydin. girsin

Hamiti sallayin valla birsey olmaz.

engin baytar eğer döndüğünde eski engin baytar olamazsa onun yerine hurşut meriç onun yokluğunu doldurabilcek bir oyuncumu . engin baytardan ümit kestiğimden değil ne olur ne olmaz yani altıntop varken bile bu adamın yokluğunu hissediyoruz kim alınsada gider ama zor gibi işte . inşallah eskisi gibi olur . ama şunu sölemeden edemicem altıntop amrabat yerine hurşut veya aissati ( anltalyadaki) alınsaydı şimdi dahada iyiydik

Önce şunu söyliyim Enginin yerini hurşut murşut doldurmaz.Zaten doldurmasına da gerek yok 2 maç sonra dönüyo Engin.

Şimdi aissati ve hurşut alınsaydı sezon başında daha iyiydik demişsin.Bunu şimdi söylemek kolay sezon başında diyecektin bunu ben sana şu kadar söyliyim sezon başında hamit ve amrabat yerine hurşut falan alınsaydı yönetime anormal bi tepki olurdu.Hurşut falan bizim kalibremizde adamlar değil,gençlerbirliğinde şov da yapabilir bu adam ama bizde anormal kötüde oynayabilir.Yani şöyle söyliyim stancuyu biliyosun bizde leş gibi oynadı kiraladık adamı adam orduda iyi oynayınca Stancu bizde olsaydı keşke falan dediler.Yani anadolu takımlarında iyi oynuyo diye bi adam gelip bizde de mükemmel oynayacak diye bi kaide yok.

Engin = Hursut + Assaiti + Elmander/2(defans baskisi)

Ben Engin'e uzuluyorum, yani sadece takim acisindan degil, insani olarak da.

Bir ofke kontrolu sorunu yasadigi kesin ve bunu ilacla falan da asabilir ama futbolcu oldugu icin o ilaclari kullanamaz muhtemelen.

Bu sorun ayni zamanda yogun stres altinda oldugunu da gosteriyor olabilir.

Cok az bir paraya oynuyor ve bu sene fiyatini arttiracagi hatta 2-3e katlayacagi yildi. En azindan geri dondukten sonra hem cok iyi oynayip hem de hic ofke sorunu yasamamasini diliyorum.

O zaman yine maasini arttirma firsati olabilir.

Tabi ilk 2-3 mac anlayis gostermek lazim. Cok eksigi oldu ve hemen toparlayamayabilir. Kendisinin de bunu bilip sabirli ve caliskan olmasi lazim.

Ynt: #50 Engin Baytar

Engine asıl cezayı Fatih hoca verdi.

Engin bizim Sampiyonlar Ligin'deki kilit adamlarimizdan biri olmaliydi. Yildizi gecte olsa parlamaliydi. Bir mucize olmali ve biz o guruptan cikmaliyiz.

Takımı diriltiyordun uyuduğu vakitlerde. Hakemin boynuna sarılmanın cezası işte. Devre arası kampından sonra oynatır fatih terim onu. Cezası bitse bile hemen yer bulamaz kendine.

Ben de inaniyorum cikacagimiza. Milan macindan sonra oldugu gibi sokaklara dokulecegiz ins.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray Taraftarı unutmasın ; Bütün tarih, Milan maçının son 4 dakikasında değişti."

aynen öyle. bu forumda böyle laflar edilse keşke hep.

Geri
Üst Alt