#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Ben de inaniyorum cikacagimiza. Milan macindan sonra oldugu gibi sokaklara dokulecegiz ins.

Mehmet Demirkol: "Galatasaray Taraftarı unutmasın ; Bütün tarih, Milan maçının son 4 dakikasında değişti."

ondan 1 hafta öncesinde chelase nin milano da yalnış hatırlamıyorsam 85 dk da attığı beraberlik golü değiştirdi.o maçı milan yense cıkma şansımız yoktu.o maçta döndü herşey

Çok özledik reis seni muhteşem bir geri dönüş yap sevindir bizleri! Senin hırsını , mücadeleni , takımı ayağa kaldırmanı özledik!

simdi 2 mac mi kaldi daha, 12. haftadaki macta kadroda olabilir yani öyle mi.

toparlanması uzun sürer ilk yarıdan beklentim yok Engin adına ama 2.yarı dağıtır ortalığı deli oğlan :happynew:

------------------------------------------Muslera---------------------------------

Eboue-----------------Semih-------------------------Dany-----------------Riera

------------------------Hamit--------------------------Melo-----------------------

Engin------------------------Selçuk-----------------------------Amrabat

------------------------------------------Burak----------------------------------------

Hamit ve Amrabat gibi şahsi oynayan futbolcular orta sahamızı işgal ettikçe Engin faktörüde bir fayda sağlamaz. Eski takıma geri dönersek, formsuz Eboue yerine hızlı ve dirençli bir Sabri, sakat Melo yerine Yekta, sola Emre...Önümüzdeki haftalarda bu şekilde galibiyet serisi yaklarız puan farkını açarız. Yoksa son haftalardaki gibi düşe kalka ilerleriz şı kalitesi düşen ligde.

pek sanmam cezası bitince tak 11 e koymaz hoca ilk yarıyı kapattı sayılır :asd:

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

Galibiyet kadar önemli olan bir şey varsa o da Engin'in cezasının bitmesine 1 hafta kalmış olmasıdır. Üşüyoruz...

:ayatollah:

Engin Baytar son bir haftan kaldı.Ne kadar da özlemişsindir futbolu.Bu ceza sana çok büyük bir ders oldu.Bu sene birçok maçta senin üretkenliğini çok aradık.Umarım hatalarından ders çıkarıp,faydalı bir oyuncu olmaya devam edersin.GÜVENİYORUZ...

umarim döndügü ilk maclarda etkili olmazsa yerden yere vurulmaz -ki etkisiz kalmasi buyuk ihtimal- cunku su anda beklentiler inanilmaz yuksek

sanki engin yuzunden gecen sene oynadigi futbolu oynayamiyor Galatasaray gibi bir hava var

sadece forumda degil, baya var böyle düsünen

Engin'in geri döndüğünde etkisiz kalacağını düşünmüyorum açıkcası. Belki tek bir maç, o da %0.5'lerde cok dusuk bir ihtimal yani. Engin'in leşi bile Hamit'in iyi halini çarparak katlar benim gozumde. Cok buyuk topcu. Lakin Engin geri geldiginde kesigi yiyecek olan oyuncu suan ki goruntuyle Hamit degil Amrabat olacaktir. Temenni edelim de, Engin'in sahadaki varligi Hamit'i bir nebze de olsa kipirdatir. Ayni gecen sezon Melo, Selcuk ve digerlerinde oldugu gibi.

Gel kurban olduğum gel gel gel. :ayatollah:

Geri
Üst Alt