#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Federasyon çifte standart yapıp 11 maç ceza verdi.. Fatih Terim de 11 maç ceza veri anlamak mümkün değil.. Oynat Şampiyonlar Ligi maçlarında neden oynatmadığını anlamak mümkün değil..
Fatih Hoca Engin ceza almasaydı da, Engin' i ligde oynatmazdı. Sakatlanmasa Ujfa' yı da oynatmazdı. Fatih hoca iyi olanlara değil, yeni alınanlara ve pahalı olanlara her zaman öncelik tanıyor. Diğer yanda kendi transferi olmayanlar için forma aslanın ağzında. Karşı çıkanlar olabilir ama bu benim objektif gözlemim.

mersin maçında mı cezası bitiyor, karabük mü ?

Fatih Hoca Engin ceza almasaydı da, Engin' i ligde oynatmazdı. Sakatlanmasa Ujfa' yı da oynatmazdı. Fatih hoca iyi olanlara değil, yeni alınanlara ve pahalı olanlara her zaman öncelik tanıyor. Diğer yanda kendi transferi olmayanlar için forma aslanın ağzında. Karşı çıkanlar olabilir ama bu benim objektif gözlemim.

O yuzden Amrabat yedek Emre oynuyor.. Amrabat 45 dakika sonunda cogu zaman kenara aliniyor?

fatih hoca ceza vermismis Engine? 1. Mac ritmi denen bisey var 2. Burda mahalle maci oynamiyoruz Galatasarayda oynuyoruz Engin kendine gelecek az profesyonel olup oyle mahalle macinda hakeme dalar gibi dalmiycak.. Akilli olsun Fatih hoca adamin aklini alir.. Disiplin disiplin disiplin! O kadar!!

teşekkürler cevap için, terim pahalı ve yenilere öncelik tanıdığını sanmıyorum, riera da mecburi şans buldu, baroş eski ama sanırım yıllık ücreti çok, sercan yeni pahalı ve kayıp. Engin niye oynatılmadı kimse bilmiyor :) lig ve cl uzun maraton belki cl de taklaya gelir sakatlanır vs hakeme vs çifte dalar diye oynatmamıştır :)

Bugun 3-1'den sonra bile oyuna almadigina gore, bir Turkiye Kupasi maci gormeden oynatmaz hoca muhtemelen.

Son maci sonunda. Sanki Gattuso transfer oluyor :animation:

Sabri gireceğine engin girseydi keşke. Hoca başlamalı artık 70'de oyuna almaya

dediğim gibi ilk yarı kullanmaz cezasını bitmesi birşey ifade etmez her ne kadar arası iyi olsada 11 maçlık cezasının bitmesi FT'nin gözünde cezasının bittiği anlamına gelmezki bencede doğru büyük hata yaptı hemen cezası bitti diye koyulmaz 11 e

enginden sezonun ilk yarısında pek verim alabileceğimizi düşünmüyorum açıkçası. ama ikinci yarıda iş yapar

Engin'den oyunda olacagi her salise verim aliriz. Unutulmasin, bu adam sakat falan degil. Yekta kendini ne kadar hazir tuttuysa, Engin daha fazla tutuyodur.

Sahaya adim atacagi ani sabirsizlikla bekliyorum.

verim alırız almasınada 11 maç cezalı adam tak diye 11 e koyulmaz özelliklede Fatih hoca hiç koymaz 2.devreye bulur düzenli oynaması

:asd: Allahtan objektif gözlemin sadfghj lan ne adamsın amma güldürdün ha :lol:

:ayatollah:

A0bnqpQCMAAjx5w.jpg:large

Geri
Üst Alt