#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Kondisyonsuz hali bile emreden amrabattan aydından iyidir. Hiç maç yapmayan sabri bile cluj maçında istanbulda oyuna girmişti ondada kondisyon yoktu. Engin hepten oynar

Lan reyis oyuncuları çalımlayıp rakip oyuncu bulamayınca kendini çalımlamanı özledim:sad007:

Haftaya derhal Emre ve Amrabat'ın olduğu yerde başlamalı.

Alemin kralı geliyorrrr,geliyor,geliyorrrrrr !!!!!!!!

Uzun süredir maç yapmıyor,ilk maçlarında kötü olabilir.O yüzden beklemek lazım 5 maç falan.

Çok büyük beklentiye girmemek gerek ilk başlarda...

Şu an öyle bir durum var ki Engin tüm sorunların çözümü gibi ancak 1-2 maç kötü oynarsa ilk asılacak adam olacaktır forumun mantığınca...

Sabırlı olmak gerek....

engin taraftar sayesinde gaza gelecek bi oyuncu.istediği kadar hazır olmasın..taraftarı rüzgar gibi arkasına aldığı vakit çok iş başarır.

Daha öncede dedim Face'de Engin dönüyor beğenisi 40 bini geçti..

Mİllet bu adamı keyfine sevmiyor..

Takımı resmen ateşliyor.. her topunda yana sağa sola değil direk ileri hareketleniyor..

Pres var, dikine gidiyor, gol atıyor daha ne yapacak Engin ?

Fatih Hoca şu inadından umarım vazgeçer..

Arayı açıp gitmek varken ne hallere düştük..

Daha öncede dedim Face'de Engin dönüyor beğenisi 40 bini geçti..

Mİllet bu adamı keyfine sevmiyor..

Takımı resmen ateşliyor.. her topunda yana sağa sola değil direk ileri hareketleniyor..

Pres var, dikine gidiyor, gol atıyor daha ne yapacak Engin ?

Fatih Hoca şu inadından umarım vazgeçer..

Arayı açıp gitmek varken ne hallere düştük..

herşeyde bi hayır vardır.şansız olduğumuzu biliyoruz ama biz çok dikkatsiz bi takımız abi.yediğimiz goller tamamen bizden kaynaklanıyo.fatih hoca da formdan düştü,hata yapıyo sürekli.o yüzden iyki bu puan kayıpları oluyo.bazen kafamızı taşlara vurursak aklımız başımıza gelir.

herşeyde bi hayır vardır.şansız olduğumuzu biliyoruz ama biz çok dikkatsiz bi takımız abi.yediğimiz goller tamamen bizden kaynaklanıyo.fatih hoca da formdan düştü,hata yapıyo sürekli.o yüzden iyki bu puan kayıpları oluyo.bazen kafamızı taşlara vurursak aklımız başına gelir.

Hocadan tut musleraya ondan tut burak'a amrabat'a hepsi formsuz.. En formsuzu da eboue..

Bu takımın ateşlenmeye ihtiyacı var bir psikopat lazım bu takıma..

Hocadan tut musleraya ondan tut burak'a amrabat'a hepsi formsuz.. En formsuzu da eboue..

Bu takımın ateşlenmeye ihtiyacı var bir psikopat lazım bu takıma..

doğru.hele selçuk güya takım kaptanı oldu... ama takımın genelinde hırs yokki.canlanmak lazım.

Ben Terim hocanın Engin'e devre arasını kampından önce şans vereceğini düşünmüyorum. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ? Ama seni çok arıyoruz Engin. Bu arada üşüyoruz reis ateşle takımı.

Geri
Üst Alt