Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Cevap: #50 Engin Baytar
hamıtte form tuttu
hamıtte form tuttu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hamıtte form tuttu
Takım formdayken Hamit formsuzdu takım formsuz Hamit form tuttu
------------------------Muslera------------------------
Eboue--------------Semih---------Dany------------Riera
-------------------Hamit----------Yekta--------------
----------Engin------------Selçuk--------------Amrabat
--------------------------ELMANDER-------------------
bu kadro gol atamaz
Fark yemeyelim diye yazdım ben..
Şampiyonlar liginde çoğu takım 4-2-3-1 oynuyor onu demek istedim..
Elmander 4-2-3-1 'in tek forveti olarak oynayamaz arka 3'lüde olabilir ama tek forvet olmaz . Burak yılmaz 'ı kullanabilir mesela ileri uçta .
Gram futboldan anlıyorsam Muslera Tek forvet olarak oynar Burak hayatta oynamaz tek forvet...
Ayağında 3 saniye top tutamayan burak tek forvet oynayacak en son adamdır takımda..
Örnek vermek gerekirse Sow-Elmander-Almedia-janko bunların hepsi tek forvet oynar burak oynamaz hocam yanlışın var..
Gram futboldan anlıyorsam Muslera Tek forvet olarak oynar Burak hayatta oynamaz tek forvet...
Ayağında 3 saniye top tutamayan burak tek forvet oynayacak en son adamdır takımda..
Örnek vermek gerekirse Sow-Elmander-Almedia-janko bunların hepsi tek forvet oynar burak oynamaz hocam yanlışın var..
ts de tek forvet oynayıp 30 küsür gol atmadımı*
ts de tek forvet oynayıp 30 küsür gol atmadımı*
Henrique ve Halil ne iş yapardı hocam Trabzonspor'da geçen sene?
Az gerisinde oynuyordu ama illa ki çift forvet oynuyordu