#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

8mio'luk Amrabata nolacak?

fw3f9.jpg

Herkez bir hevestir Engin diye , adam dile kolay 3ay yatmis mac oynamamis , sadece antremanlara son 2 ay cikmis ; Yarin FT oynatir herkez Engini asar keser benden demesi .. Fazla cosmayin Enginnnn reyiiiizz diyerek .

Hamit' e klübe gözüktü. Engin sağ açığa geçtiği zaman, takımı ağırlaştıran faktör ortadan kalkacak, Yekta-Emre-Selçuk ile birlikte takım gibi takım olacağız. Taraftar geçen haftalara yanıp dizlerini dövecek.

Hamit' e klübe gözüktü. Engin sağ açığa geçtiği zaman, takımı ağırlaştıran faktör ortadan kalkacak, Yekta-Emre-Selçuk ile birlikte takım gibi takım olacağız. Taraftar geçen haftalara yanıp dizlerini dövecek.

Hamit yok, Emre var tebrikler :005:

Çolak varken nasıl takım gibi takım oluyoruz yahu salladın Salih dost

hala emre colak'i 11'e yazanlar var yahu :) adam bildigin torpilli kardesim..

sozde 10 numaraydi alt yapida.. asist desen yok, gol desen yok, bol bol kendi etrafinda donmeler.. akhisarspor'a bedava hibe etseler uzulmem.. bir daha geri almamak kosuluyla verilecek ama..

hala emre colak'i 11'e yazanlar var yahu :) adam bildigin torpilli kardesim.. sozde 10 numaraydi alt yapida.. asist desen yok, gol desen yok, bol bol kendi etrafinda donmeler.. akhisarspor'a bedava hibe etseler uzulmem.. bir daha geri almamak kosuluyla verilecek ama..
Fener' e gitse ağıt yakarsın bence? Taraftar Emre' nin orta sahaya kattığı dinamizmi, tekniği, pres gücünü, Yekta ile uyumunu (bence Cluj galibiyetinin tek sebebi bu ikilinin ilk defa CL'de yanyana oynamaları) görmüyor veya görmek istemiyor, bazı ayrıntılara takılıyor. Ayrıntı derken, bende bir ayrıntı yazayım Emre'nin şutu olmasa Umut' un golü olmayacaktı Mersin'den 0 puanla dönecektik.

İnş. maç kondisyonunu ve geçen seneki formunu yakalar.

Engin'in eksliğini bu kadar hissedeceğimizi hiç düşünmemiştim.

[video=youtube;W4m6-K9AJbM]https://www.youtube.com/watch?v=W4m6-K9AJbM[/video]

Ölün yeter ölün gel kurtar bizi şu vasıfsız adamlardan.Sola Amrabat sağa Engin çok iyi olacak.

Emre vasıfsız,Hamit şu an için hala yeterli değil ona verdiği şansı hoca Amrabata vermedi.

Amrabat' a verilen şansları Amrabat çok iyi değerlendiremiyor ne yazıkki. Kendini göstermek için oynadığı bencil oyun ve bazı pozisyonlardaki sert hareketleri Amrabat' ı şans bulmasını olumsuz yönde etkiliyor. Emre içinde söylenecek söz bulamıyorum. Bir maç iyi iken bir sonraki maçta böylesine berbat bir oyunu nasıl oynuyor onu anlamış değilim. Hamit ise gün geçtikçe toparlıyor. Kondisyon eksiliği olduğunu düşünüyorum. Bu da oyununa yansıyor.

Engin' in nasıl döneceği ise meçhul. Umarım geöen seneki dinamik Engin' i izleyebiliriz. savunmada baskılı, hücumda da dikine oynayabilen bir Engin her takımın ihtiyacı.Geçen sezonki oyunu bana Okan Buruk' un gençlik yıllarını hatıratıyordu. Umarım bizim istediğimiz gibi geri döner Engin.

Amrabat' a verilen şansları Amrabat çok iyi değerlendiremiyor ne yazıkki. Kendini göstermek için oynadığı bencil oyun ve bazı pozisyonlardaki sert hareketleri Amrabat' ı şans bulmasını olumsuz yönde etkiliyor. Emre içinde söylenecek söz bulamıyorum. Bir maç iyi iken bir sonraki maçta böylesine berbat bir oyunu nasıl oynuyor onu anlamış değilim. Hamit ise gün geçtikçe toparlıyor. Kondisyon eksiliği olduğunu düşünüyorum. Bu da oyununa yansıyor.

Engin' in nasıl döneceği ise meçhul. Umarım geöen seneki dinamik Engin' i izleyebiliriz. savunmada baskılı, hücumda da dikine oynayabilen bir Engin her takımın ihtiyacı.Geçen sezonki oyunu bana Okan Buruk' un gençlik yıllarını hatıratıyordu. Umarım bizim istediğimiz gibi geri döner Engin.

Amrabat beklediğimiz performansın çok altında bunu bende kabul ediyorum ama Emre'den çok daha fazla hakediyor formayı bence. Hoca Amrabat'ı kullanamıyor bir maç oynatıp bir maç oynatmakla Amrabat'ı kazanamayız, ya hep oynatacak ya da rotasyon oyuncusu olduğunu gösterip takımda ki rolünü belli edecek adamın.Şu ana kadar 2 maç iyi oynadı Cluj ve Antalya maçı yani bu adamın kalitesi var ama kullanabilmemiz önemli.

Hamit
'e gelince söylediklerine katılıyorum Abi maç içinde çok iyi oynadığı zamanlar oluyor ama kondisyonu maçın tamamını kaldıramıyor ve maç sonlarında çekilemez hale geliyor.Bu yüzden diri bir Engin bize Hamit'ten daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt