Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
karabük maçında artık engin'in ilk 11'de başlaması lazım eğer hazır değil diye düşünülüyorsa en azından ikinci yarıda oyuna girmeli futbolumuza hırs ve mücadele getiren bir isim engin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat' a verilen şansları Amrabat çok iyi değerlendiremiyor ne yazıkki. Kendini göstermek için oynadığı bencil oyun ve bazı pozisyonlardaki sert hareketleri Amrabat' ı şans bulmasını olumsuz yönde etkiliyor. Emre içinde söylenecek söz bulamıyorum. Bir maç iyi iken bir sonraki maçta böylesine berbat bir oyunu nasıl oynuyor onu anlamış değilim. Hamit ise gün geçtikçe toparlıyor. Kondisyon eksiliği olduğunu düşünüyorum. Bu da oyununa yansıyor.
Engin' in nasıl döneceği ise meçhul. Umarım geöen seneki dinamik Engin' i izleyebiliriz. savunmada baskılı, hücumda da dikine oynayabilen bir Engin her takımın ihtiyacı.Geçen sezonki oyunu bana Okan Buruk' un gençlik yıllarını hatıratıyordu. Umarım bizim istediğimiz gibi geri döner Engin.
Amrabat beklediğimiz performansın çok altında bunu bende kabul ediyorum ama Emre'den çok daha fazla hakediyor formayı bence. Hoca Amrabat'ı kullanamıyor bir maç oynatıp bir maç oynatmakla Amrabat'ı kazanamayız, ya hep oynatacak ya da rotasyon oyuncusu olduğunu gösterip takımda ki rolünü belli edecek adamın.Şu ana kadar 2 maç iyi oynadı Cluj ve Antalya maçı yani bu adamın kalitesi var ama kullanabilmemiz önemli.
Hamit'e gelince söylediklerine katılıyorum Abi maç içinde çok iyi oynadığı zamanlar oluyor ama kondisyonu maçın tamamını kaldıramıyor ve maç sonlarında çekilemez hale geliyor.Bu yüzden diri bir Engin bize Hamit'ten daha faydalı olur diye düşünüyorum.
abi bence hamitin kondisyon sorunu degil tempo ayarlama sorunu var.
Bir sorun olduğu aşikar. Adını sen koy artık![]()