#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

sahanin bizim adimiza en iyisiydi.

iyi oynadi

okadar maç top oynamayan adam için iyiydi. belki üst düzey topçu degil engin ama top ayagına gelince öbürlerine göre heyecanlanıyorum be kardeşim. sol açıkta oynasın bu satten sonra.

Bir daha bizi bırakma.O formaya en çok yakışan adamsın.Helal sana.

gram yararı olmadı. keyfi cezası olan engini tatilci meloyu sakatlıktan cıkan elmanderi tekrar kazancam diye macı kaybettik. hayırlısı olsun canımız saolsun

Iki sayfadir okuyorum, mevcut haliyle Emre'den iyi diyorsunuz.. Amrabat'tan iyi diyorsunuz.. Hamit'ten de iyi desenize? Selcuk'tan da iyi desenize. Birakin bu isim fanatikligini artik.

Engin bugun aldigi her topu hakkini vererek muthis kullandi. Mac eksigiymis, uyum sorunuymus falan gecin bunlari. Topcu adam cikar boyle topunu oynar.

Hamit'te son maclarda kipirdama oldugunu goz ardi etmiyorum. Lakin Engin'in takim ici islevi Hamit'in cok cok ilerisinde.

Engin superdi bugun... her topu verimliydi orta gorduk lan...

bu takimda bir kivilcim olacak ise onu bu cocuk yaratacak bakin gorun

her mac 11 oynamali

Iki sayfadir okuyorum, mevcut haliyle Emre'den iyi diyorsunuz.. Amrabat'tan iyi diyorsunuz.. Hamit'ten de iyi desenize? Selcuk'tan da iyi desenize. Birakin bu isim fanatikligini artik.

Engin bugun aldigi her topu hakkini vererek muthis kullandi. Mac eksigiymis, uyum sorunuymus falan gecin bunlari. Topcu adam cikar boyle topunu oynar.

Hamit'te son maclarda kipirdama oldugunu goz ardi etmiyorum. Lakin Engin'in takim ici islevi Hamit'in cok cok ilerisinde.

Hamit iyi performans gösteriyor son birkaç maçtır ama Selçuk konusuna kesinlikle katılıyorum. Büyük düşüş var çok büyük. Hele Melo'yu saymıyorum bile.

katılıyorum takım oyunu içinde çok çok önemli yeri varmış meğer...

İyi adam.Beğendim.İlk 11'in tekrar vazgeçilmezi olur.Fakat sanki kilo almış bayağı bi.Yoksa bana mı öyle geldi?Göbek çıkmış gibiydi :lol:

ilk11 en cabuk sekilde monte edilmesi gerekli

hangi engini izlediniz allah aşkına girdikten sonra ne hücum adına ne de savunma adına tek olumlu hareketi olmadı,adını bile nadir olarak duyduk,bırakın allah aşkına şu isim fanatikliğini,yok şundan iyi yok bundan iyi,iyi olduğu tek isim yedek olarak aydından daha iyidir o kadar...

O kadar hafta maç yapmamasına rağmen Melo'dan diri gözüktü

engin dün iyi oynamadi, faydali olamadi - zaten kisme beklemiyordu enginden muthis performans, adam daha yeni sezonu acti dün -

ama engin dün top ayagina gelir gelmez diger adamlardan kalite olarak önde oldugunu göstermeyi becerdi.

solda girerken kendisine göre solda olan emreye attigi top yetti benim icin, o topu öyle baska kimse atamaz bizde.

tumblr_mdmcz0RCI21rreipro1_1280.jpg

tumblr_mdmcz0RCI21rreipro3_1280.jpg

tumblr_mdmcz0RCI21rreipro2_1280.jpg

Onun dönmesi bi garip geldi bana.Sanki geçen seneki Galatasaray olduk birden gibi :) ManUnt maçında oynar inş.

Geri
Üst Alt