#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Keske hakeme ibne deseydin, sifatina tükürseydin. o 11 maclik cezayi yemezdin ve su an yerlerde olmazdin.

taraftar olarak bu adamın arkasında durmadık ya,bizede yazıklar olsun

taraftar olarak bu adamın arkasında durmadık ya,bizede yazıklar olsun

engini seven arkasinda durdu.

enginin yeri benim icin ayri. bize gelmeden önce en sevdigim oyuncular arasindaydi zaaten. bize geldi, ölümüne kadar oynadi, sampiyonlukta cok büyük katkida bulundu ve simdik iniesta gelse yine engini tercih ederim. almanyada yasayan biri olarak ve enginin nerden nereye geldigini bilen biri olarak onunla gurur duyuyorum. diger macda yine birini dövse, yine arkasinda dururum.

genel olarak didim zaten,senle benle olacak is diil,zaten genel olarak Engin hakettigi degeri görmüyor ne yazık ki

Sana verilen karar sonuna kadar doğruydu ama bu ülkede çifte standart maç kusura bakma Engin.. MHK'nin sana bir pardon borcu var artık..

Savasci, yenilmeyi kabul edemeyen bir yapiya sahip Engin. Yillarca ruhsuz topculari izledik biz delirdik ekranda, simdi bizim futbolcumuz ne güzel savasiyor iste daha ne istiyorsunuz... Cokta yetenekli biri zaten, gecen seneki sampiyonlukta cok büyük emekleri var okadar mac oynamadi illaki form düsüklügü olacak cok dogal birseydir bu. 2. devre bomba gibi geri döner Engin, güveniyoruz, destekliyoruz.

Savasci, yenilmeyi kabul edemeyen bir yapiya sahip Engin. Yillarca ruhsuz topculari izledik biz delirdik ekranda, simdi bizim futbolcumuz ne güzel savasiyor iste daha ne istiyorsunuz... Cokta yetenekli biri zaten, gecen seneki sampiyonlukta cok büyük emekleri var okadar mac oynamadi illaki form düsüklügü olacak cok dogal birseydir bu. 2. devre bomba gibi geri döner Engin, güveniyoruz, destekliyoruz.

Reise güveniyorum ben ikinci yarı herkes gerçek Engini görecekler..:yenieek:

Emre-Selçuk-Melo-Engin 4 lüsüyle şampiyon olduk biz.

Adam gibi adam Engin Baytar :ayatollah:

Engin%20Baytar%20k.jpg

Ah diyorum keşke ah keşke daha beterini yapsaydın engin

Umrumda degil.. Engine verilen ceza dogru, ulan yaptiginiz biyaninizdan cikar.. O tavuk sacli escinsel hakeme o isaretleri yapip ustune hakeme son of a bitch deyip 4 mac sadece 4 mac yiyorsa.. Yanlarina kalmaz, o ah biyerden cikar.. Beter olacaksiniz serefsizler

62.000 takımcisi var,sahtemiymiş yaw :)

Bilgilendirdiğin için tşk'ler renktaş :)

Geri
Üst Alt