#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Senin yerine yeteneksiz birinin oynamasini kabullenemiyorum. Hafta arasinda cok iyi calis, sen olmazsan isimiz cok zor bana göre.

Emre gibi ruhsuz, yeteneksiz birinin yerine senin oynaman bize + olarak geri dönecektir, derbide Engin'in takimi öne cikarmasi, motive etmesi de önemli. Hatalarindan ders cikarmistir, fazla bir risk sayilmaz.

Malum oyuncu gitsin dizi izlesin. Fatih Terim'in kendine gelmesi lazim mutlaka, yoksa derbi gider, liderlik gider.

ne oldi sana ne oldi böyle , ne oldi sana ne oldi böyle

Sneijder'in sahadaki en buyuk destekcisi sen olacaksin. Toparlan bir an evvel. Senin binde bir kabiliyetine ve yetenegine sahip olan adamlarin bu takimda banko olmasina izin verme.

Tüm gözler senin üzerinde,vasatı aş artık..

Ynt: #50 Engin Baytar

Engin birazcik gozunu acip baksa eski formuyla su anda sol tarafin vazgecilmez oyuncusu olacagini anlar. Gecen seneki formda Enginle 4-4-1-1 oynarsak fena can yakariz. Belki de o da farkindadir besktas macinda patlama yapar

Engin varken kendi cezasaha yayimizda cok iyi alan daraktiyorduk ve rakiplere cok az hamle sansi veriyorduk. Simdi elini kolunu sallayan oralarda gezip sut cekiyor.

derdime çare baytarım var inş emre çolak yerine görürüz hiç değilse defansif açıdan büyük katkısı olur ofansıda iyi

ilk'de olmali

Hamit iyi güzelde, kanat'da verimi baya azaliyor.

-------------Melo----Selcuk------------

Amrabat---------------------Engin----

--------------Sneijder------------------

------------Burak-----------------------

isterim.

Paşa maçında

Engin oynasa.

Ujfa sakat olmasa oynasa o maç en kötü 1-1 biterdi.

Amrabat'da yok , Engin sol açıkta oynamalı , Emre'dense çok daha iyi performans gösterir.

Hoş Amrabat'da çok çok iyi değil geçen seneki Engin'e göre ama :) Engin yedi kendini Süper Kupa'da.

Tamam bir hata yapmıştır eyvallah ama Emre çolak ve Aydın gibi 2 büyük yıldızın ilk 11 çıktığı,forma aldığı bir yerde onun hala oynatılmaması büyük bir soru işareti,yeter artık hocam ya dön şu yanlışlarından.......

Engin göbeklenmiş ,kendine olan güveni azalmış gibi geldi bana...Ama Engin'in 2 ayağı sakat hali Emre Çolak'tan daha faydalı olur... Fatih Hoca duy sesimi de kurtar bizi şu beladan.. Ya da Emre Çolak sen çık adam gibi oyna goller at ben g.t olayım razıyım..

Bu adam kanatları kurtaracak adamdır. Hocada sever Engini. Kanatada Türk oyuncu aldırmadı. Büyük ihtimal Engini hazırlıyor. Elimizdeki en iyi kanat oyuncusu

Hala güveniyorum sana koçum, umarım ikinci yarıda daha fazla forma şansı bulup hala ölmediğini gösterirsin cümle aleme.

Adam gibi adam :D:D

Reisi seviyorum..:016::016::016::016:

Geri
Üst Alt