#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

engin selcuk melo yekta'li bir orta saha da bu sezon bizi kiimse tutamaz gibi...

önlerinde de sneijder ve drogba...

Gecen sene sag taraftan akip gidiyoduk.Su an saga tarafta 3sn den fazla top suren ya da cizgiye inen bir oyuncumuz yok.Her topu aldiginda sirtini don

Engin geçen sene en beğendiğim yerli oyunculardan biriydi,

Harika adam eksiltiyor ve gol attırıyordu, ayrıca 5 gol atmıştı,

Ama sinirlerine hakim olamaması onu mahvetti.

Umarım Fatih hoca ona da şans tanır ve 29 yaşındaki Enginden 2 sene daha verim alırız..

Engin'in gerçekten geçen sene büyük emeği var kadroya bir şekilde monte edilmesi gerek..

Hamit dökülürken..

Eski formunu bir yakalasa zaten kimse tutamaz da o cezadan sonra çok dağıldı. Yoksa Engin gibi topu sürekli ileriye taşımayı düşünen kaç tane adam var şu takımda? Topu aldımı karşısındakinin belini kırıyor, zorluyor, böyle adama ihtiyacımız var şu an. Form tutmasını istiyorsak oynatılmalı, adamı kenarda iyice çürütmeye ne gerek var. İstediğimiz hırs, ruh bu adamda.

Galatasaray sezon başından beri iki oyuncunun eksikliğini hissediyor. Bir tanesi Necati'ydi. Burak ve Umut transferlerine rağmen topu ileride tutacak, arkadaşlarına servis yapacak, duvar olabilecek bir oyuncun eksikliği. Drogba gibi mevkisinin en iyi oyuncularından bir tanesi alınarak bu eksiklik fazlasıyla giderilmiş gözüküyor. Bir diğer ise Engin. Hamit ne yazık ki geçen sezonki Engin'in yerini dolduramadı. Farklı tipte oyuncular olmasının etkisi de var bunda elbette. Engin'in dikine oyunu bizim geçen sezon topu ileriye kolay bir şekilde taşımamızdaki en önemli etkendi. Daha iyisi gelmediği sürece Engin bu takımın temel taşlarından, omurgasından bir oyuncu olmalı. Ne oldu ne bitti bilinmez ancak Hoca kendisini gözden çıkarmış gözüküyor. Engin kendisi bizim onu bu forma altında görmek istediğimiz kadar bu formayı giymeye devam etmek istiyor mu bilmiyorum ama eğer istiyorsa ne yapmalı ne etmeli bu formayı bir şekilde kapmalı. Yoksa sezon sonu gerçekten gidici gözüküyor ne yazık ki.

Bizi geçen sezon şampiyon yapan sağ açık maalesef hocanın Hamit fantazisine kurban gitti. Kırmızı kart bahane.

En iyi yedeklerimizden birisi. Daha kontrollü olursa futbol dışı davranışlarında Hoca yer verir bence. Fatih Terim bu tür şeylere dikkat ediyor çünkü.

Kondisyonu fiziği falan nasıl acaba. Keşke Ordu maçına

Yekta-Selçuk-Engin

-----Sneijder-----

--Drogba-Burak--- çıksak

Sürekli hücumu düşünen oyun mentâlitenle, hırsınla, ruhunla, sürekli 11'e yazardık seni be oğlum neredesin dön artık, topu aldımı yardıracak adamsın. Antrenmanlarda ne yapıp ne ediyorsun ondan bile haber yok.

Artik oynasa tam ihtiyacimiz olan adam bi ceza aldi hala toparlanamadi:rolleyes: Turkiye ligini gectim Avrupa maclarinda en gerekli adamlardan biri.Hem teknik hem mucadeleci oyuncu bulmak imkansiz gibi Hamit yaniltiyor herkesi.

Süper kupa maçında o kırmızı kartı görmese ve form olarak çöküşü başlamasa... Kolay kolay keşke diyen biri değilimdir ama bu konuda kendime hakim olamıyorum. Engin gibi bir oyuncuya her zaman ihtiyaç var. Bu sene şu takım içinde yer almasını çok isterdim. Sürekli hücumu düşünen, pres yapan oyunuyla takıma çok katkı sağlar ihtiyacımız olanı bize verirdi. Hem de hırsıyla, isteğiyle takımı fazlasıyla ateşlerdi. Seneye inşallah kalır ve o eski Engin'i tekrardan izletir bize. Kısacası özledik be reyiz.

engin sahaya, hamit kulubeye, emrec tribune, hatta ugandaya..

Hoca Engin'i geçen sene ki gibi kullanamıyor.Çünkü koyduğun zaman döktüren bir Baytar yok.Bir kere fizik açıdan çok zayıf.Ama ben Engin'i seviyorum.Yedek kulübesinde de olsa oyuna girip oyuna her türlü etkisi olacağını biliyorum.Zamanla herşey daha güzel olacak.Yeter ki sabırla beklesin.

17585_494438020611872_896236354_n.jpg

hamit yerine oynamalı. denenmeli. ama eski engin olurmu o da ayrı konu be bilader.

Ilk geldigi gun millet basa belayi aldik derken ne sevinmstim Selcuk'la birlikte yilin transferini yaptigimiz icin.

engin_baytar_kampa_katildi_1313774281.jpg

Geri
Üst Alt