#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Fenerbahce'de bir oyuncu ayni hareketi alsaydi hocasi cezasini cektirmeye devam ettirmezdi, yazik oluyor geri donsun.

4-3-1-2 nin orta 3 lüsünde Yekta selçuk engin yada melo selçuk engin oynamalıyız. bu sayede kanada yakın oynayan yekta ve engin sayesinde beklere de yardımcı olur çıkarken de bu 2 oyuncunun tekniğinden faydalanırsın. Geçen sene inanılmaz teknik oynayan bu takım birden kaos futboluna döndü

İmparator Baytar'ı artık en kötü ilk 18'e almalı.Ben Aydın ve Emre Çolak'ı yedeklerde görünce Baytar'ın haline üzülüyorum açıkçası...

Engin'in 18 kişilik kadroya giremeyişinin sebebini, hocanın onu cezalandırıyor oluşu olduğunu zannetmiyorum. Antrenmanlar da diğer oyuncular gibi oynamıyor, kendini göstermiyor, kanıtlamıyor olacak ki hoca kadroya adını yazmıyor. Yoksa ki formda bir Engin Baytar'ın bu takıma neler katacağını bizim kadar hocamız da farkındadır. Ha diyeceksiniz ki Aydın ve Emre ne yapıyor da kadroya girebiliyor, orasını biz bilemeyiz. Demek ki antrenmanlar da çok daha hırslılar, kendilerini ön plana çıkarıyorlar. Yoksa hoca Engin'in önünü neden kessin?

Sadece oyunuyla değil, hırsıyla da takımı ayrıyetten motive edebilecek bir futbolcu. Bu yüzden böyle bir dönemde ona fazlasıyla ihtiyacımız var. Umarız artık hocamızın gözüne girer de kadroda yerini alır.

Engin iyiydi, pres gücü de olan bir oyuncuydu ( form tuttuktan sonra ) bu kadar kolay niye harcadık anlamış değilim.

Kaleciye saldırması,hakemi tartaklaması vs vs bunlar hepsi kadro dışı olmasını sağladı.Son bir şans daha verilmeli.

aynen öyle,yahu herşeyi bir kenara bırakın geçen seneki şampiyonlukta çok büyük bir katkısı vardır Engin'in,kimse bunu inkar edemez artık ilk 11'e dönmeli bu takımın orta sahada basan,ısıran koşan adamlara ihtiyacı var ve bu isim Engindir:b5:

Artık geri dönmeli Engin Baytar, geriden koşup top çalmalarını özledim.

Oyunculuğuna lafım yok da kolay harcandığı falan yok.11 maç ceza bittikten sonra rakibe tekme atan adamın işi yok bizde.Gitsin başka klübü karıştırsın.Sezon sonuna kadar çok mecbur kalırsak kullanabiliriz ama sene sonu giderse sevinirim

şu an çok mecburuz engine.melo-hamit-amrabat öldürdü bizi.emre çolağa dilenecek hale geldim nerdeyse bi taraftar olarak.

Maalesef kendini bitirdi. Önceki seneki Engin olacaktı , en az 10 puan daha fark olmuştu.

deli ilk 11 e

Oyunculuğuna lafım yok da kolay harcandığı falan yok.11 maç ceza bittikten sonra rakibe tekme atan adamın işi yok bizde.Gitsin başka klübü karıştırsın.Sezon sonuna kadar çok mecbur kalırsak kullanabiliriz ama sene sonu giderse sevinirim

zaten sözlemesi sezon sonu sona eriyor ve uzatilacagini sanmiyorum

engin şart oğlu şart.

bu maç kadroya girmeli veya 2.yarı oynamalı. en azından rotasyonda faydalı olmalı.

şu anda takımda yedekten giripte fark yaratacağım diyecek umut var-diğerleri sıradan..

2.yarı oynatır gibi artık sahaya sürme vakti Hamit'ten illallah

Engin kalmalıdır.

Kalacaktırda.

Böyle adamlara kadroda her zaman ihtiyaç olur.

Emre Çolak gibi futbol fakiri duran top kullanmayan güçsüz birini yedekte göreceğime Engin Baytar'ı görmeye razıyım.

Geri
Üst Alt