#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Eger Sabri bile 11'e girebiliyorsa Engin kendini sorgulamali biraz.

3 ay sahalardan uzak kalip hic calismadimi? Gecen sene ki Engin'e cok ihtiyacimiz var.

Eger Sabri bile formayi kapiyorsa Engin'den artik fayda gelmez diye dusunuyorum. Umarim kendini toparlar.

11 maçlık ceza vererek TFF bu adamı yaktı. Ne Enginin ne Fatih Terimin suçu. Diyeceksiniz, benmi hakemin boynuna sarıldım? Peki kırmızı kartın nedeni hala belli değil...

11 maçlık ceza vererek TFF bu adamı yaktı. Ne Enginin ne Fatih Terimin suçu. Diyeceksiniz, benmi hakemin boynuna sarıldım? Peki kırmızı kartın nedeni hala belli değil...

Allah o tffnin de,fenerin de belasını versin bu sezon.

Artık Engin'i oynatmanın zamanı geldi. Hamit'i oynatıcaksan ilk yedek Engin olmalı en azından, maçına göre Aydın da olabilir ama Sabri değil. Hamit formsuz kalırsa ilk 11'de olmalı hatta. Maçına göre Hamit-Engin rötasyonu olsun bence.

HAKSIZLIK, ADALETSIZLIK.

Hamit'in bile rezalet oynadigi yerde, yerine daha rezaleti Sabri giriyor oyuna ve Engin 18'de bile yok.

Bu mudur "oyuncu kaybetmek kolay, kazanmak zor" ilken Fatih hooocccaam?

Bu sene onun için bitti.Mental açıdan kendisini gelecek seneye hazırlaması gerekiyor.Psikopat'ı çok özledik biz...

0d316996664187a80eb178f3583afd93_1291846258.jpg

Sabri, Amrabat gireceğine Engin girsin oyuna.

Seneye bedavaya Erman transfer edilebilir bence, Engin efekti yaratabilir (ilk senesini diyorum)

Yerli futbolcunun dahada önem kazanacağı önümüzdeki yıllar için bu adamı tutmalı ve takıma tekrar kazandırmalıyız..

Reis unutuldu. Haftalardır kadro dışı. Neden İmparator? Cezasını yeterince çekmedi mi?

bu adamı kaybetmememiz lazım, tabi kendisi de birşeyler yapmalı.ben kalmasından yanayım.

vasat topçu 18e anca girer sezon başından beri diyorum

pas hatası yapma kralı

Süper Kupa maçında o hareketi yapmamalıydı kendi kendini bitirdi.

Hamit forma girdi. Sneider alındı. Hocanın gözdesi Amrabat var...Engin ve Emre için bundan sonrası zor.

Geri
Üst Alt