#50 Engin Baytar

şu takımda en sevdiğim futbolculardan birisin engin baytar. bu sezon o formayı hiç çıkarmaman dileğiyle.

Engin'in topu ayağından hızlı çıkarmama ve çabukluk sorunu var.Arsenal maçında Fatih hocayı çıldırttı.Tekniği tartışılmaz kalitede bir oyuncu ancak her şey teknik değil! 30 yaşına geldi bu saatten sonra ne düzeyde geliştirebilir kendini bilemiyorum ama gerçek şu ki eğer yabancı sınırı olmasaydı bu sene kendisine teşekkür edip vedalaşacağımız bir oyuncu olacaktı.

Henüz hic hazir degil, sakatligi da gecmemis olsa ki kadroya alinmadi.

Dün oynanan macta Hamit yerine Engin oynasaydi maci erken koparirdik kesin. Keske sakatlanmayip hazir bir durumda yedekler arasinda bekleseydin.

Engin, Erman'la birlikte yerli kanat olarak takimin en iyisi sayilir. Acilen düzelmeli. Amrabat yerine Chedjou'yu oynatip en azindan ligde sagli-sollu Engin-Erman yapabiliriz.

Suan Erman'dan baska türk oyuncu yok kanatlarda banko oynayacak.. Umudumuz Engin..

Hoca bu adamı Hamit yerine Ermanla değişimli bir şekilde oynatsa çok iyi olur :encouragement:

Rakip oyuncunun belini kirdi birakti. Devaminda vurdugu sut bir de iceri girseydi tam Lampard golu olurdu.

Şut pozisyonunu iyi ayarladı kendine ama malesef gol olmadı. Hamit yerine çok rahat oynar.

Aklını kullanmadığı için,kontrolsüz hareketleri için beni sempatimi kaybetti ama Hamit yerine her türlü oynar

Hamit'in yerine oynamazsa olay çıkartsın reyiz :D

bu kardeşimiz oyuna girerken bi heyecanlandım, işte bu dedim

oynamalı bu adam aga, bu takımın bi parçası olmalı

hakemlerle uğraşmayıda bırakmış iyi birşey bu. hamitin yerine kesinlikle engin oynamalı

Geri
Üst Alt