#50 Engin Baytar

O nasıl vuruştu be helal engin keşke bir kaç pozisyona sen girseydin bee

.Bugün Bruma ve Baltadan sonra 3. en çok koşan oyuncumuzdu..Böyle devam kafası çalışan tekniği olan oyuncuyu hızı olan teknik ve zekası olmayan Amrabata tercih ederim.Hele Engnin iki hareketle etrafını boşaltması yokmu? tüm orta sahayı rahatlatıyo

adam oynadı daha ne bekliyorsunuz, kazansaydık ergenler sahiplenecekti adamı !

Koştu çalıştı hırslıydı. Çokta güzel bi gol attı. Burak beyede güzel bi asisti vardı sağolsun kendileri yine bi numara yapamadı. Daha ne yapsın ?

Bugün sahanın en iyilerindendi bence , özellikle olayın savunma kısmındada

Ortada hiç bir sebep yokken 1.5 sezondan beri egosunun ele geçirdiği Terim tarafından maç başı para manevi oğlu Hamit' i memnun etmek için takımdan dışlandı Terimsporlular kırmızı kartı bahane edip şampiyon takımın bu çalışkan ve yetenekli sağ açığına karşı kara propaganda yaptılar sırf Terim'e destekl için. Hamit 1. yıldan beri bize kafa yedirdiği halde 34 maç fire vermeden oynatılabildi. Bazı günah keçileri ise bir maçta asılıyordu.

13 mac ceza yiyip sonra o göbekle dönen bendim zaten te allahim

o göbekle nah oynardi oynayamadi da zaten

valla rize macina bakiyorum sanki selcuktan iyi oynamis gibi bence suan melo engin ikili defansif orta oynasalar daha iyi olacak.

selcugun o yönü zaten zayif. bence melo engin onlarin önünde sneijer veya selcuk.

selcuk sneijder oynayinca zayif kaliyor orta saha.

Terim gidince Engin coşmaya başladi. Oyuncular "nasilsa bana şans vermeyecek" diye kendini salar. Riera'yi döven Melo'ya 4 milyon verdirir. Cüneytin yakasini tuttu diye Enginin futbol hayatini bitirir. Transfer sezonunda Alper diyip durdular. Elinde kullanmadigin Alperin 1-2 level üstü bir oyuncu var. Sirf Engini oynatmamak için Alpere €6 milyon verdirecekti.

Terim gidince Engin coşmaya başladi. Oyuncular "nasilsa bana şans vermeyecek" diye kendini salar. Riera'yi döven Melo'ya 4 milyon verdirir. Cüneytin yakasini tuttu diye Enginin futbol hayatini bitirir. Transfer sezonunda Alper diyip durdular. Elinde kullanmadigin Alperin 1-2 level üstü bir oyuncu var. Sirf Engini oynatmamak için Alpere €6 milyon verdirecekti.

su yabanci siniri varken alper potuk süper transfer olurdu kim ne derse desin. oynatacak 3-4 tane yerlimiz var topu topu

su yabanci siniri varken alper potuk süper transfer olurdu kim ne derse desin. oynatacak 3-4 tane yerlimiz var topu topu

Ayni mevkiye fazla fazla oyuncumuz olurdu. Engini kullanmayacaksan tamam, olurdu. Ama Engin varken gereksizdi bence. Yerli beklere yönelmeliydik en iyi çözüm bu olurdu.

Alper Fenerde pekte üst düzey performans sergilemiyor. Bi Brumaya bak, gözlerine inanamiyor insan. Alperden 4 yaş küçük.

Son maçın en verimli adamı Niye düşünülmedi bugün?

Aslında sadece gol attı yoksa iyi oynamadı, kilosu orta sahayı kaldırmasına engel oluyor. Amarabt kadar sağ açıkta hareketli değil, defansa yardımı da yeterli değil. Aslında en az 9 yabancı ile şampiyonlar liginde daha mükemmel oluruz. Sabri, Çolak, Engin bunların şampiyonlar liginde oyuna girmesi takımın kalitesini düşürür.

Geri
Üst Alt