#50 Engin Baytar

Gecen sene Emre'ye sallıyordu bizdeyken,Emre'nin yaptıklarını kimse görmüyor biz yapınca kıyamet kopuyor diyordu,takımdan gidince karakterini belli etmis,cok tutardım kendisini,sezon sonu sutlansın nereye giderse gitsin...

Sözleşmesi olduğu kulüp açıklama yaparken senin yaptığın açıklamalara bak..

Bir an önce sözleşmesi fesh edilsin..

kendine ptt 1.ligden yeni bir kulüp bulsun bu adam

Bu da gittikten sonra her fırsatta aklınca bizi eleştiriyor. Hani kendisi normal futbolcu olsa anlarım da, Melo'nun yaptıği şeylerin daha beterini kendisi yaptı zamanında. Ve ne ilginçtır ki, yine bir fb maçıydı. Herhalde hafıza kaybı yaşamış Engin bey.

Bir ara severdim kendisini.Açıklamalarını hayretle takip ediyorum.Talihsiz açıklamalar yapmış.Bonservisiyle satılır sezon sonu.

Fena kuyruk acısı var belli. Bu sene rize, seneye ptt ligi kolay gelsin Baytarım

bunun dengesiz olduğunu gönderilmesi gerektiğini söylediğimde fenerlide ilan edildim futbol cahilide ilan edildim galatasaray düşmanıda ilan edildim vatan hainide ilan edildim. o gün öyle konuşanlar şimdi niye savunmuyorlar bu dengesizi

Açıklamaların yalan olduğu o kadar bariz ki.Birisi sıkmış kafadan çünkü çok mantıksız cümleler içeriyor ve genelde dolaylama ile anlatım var.Bu tarz haberler genellikle yalan haber oluyor.

Geri
Üst Alt