#50 Jankat Yılmaz

Bence 1 yıl daha oynamalı orada ama devre arası direkt geri getirme hakkımız olmalı

Yav potansiyelli yedek kaleci mi olur kulübede durup mu gelişecek bizde

Bize gelse yine oynayamaz orda oynamaya devam etsin

Oynama garantisi ile bir yıl daha Süper Lig'de kalmalı. UEFA kadro kuralında esnekliğimiz olması için ikinci ve üçüncü kaleciler için tercihen Türkiye'den ve hatta altyapımızdan yetişmiş kaleciler bulundurmalıyız. Üçüncü kaleci olarak bir sene daha Batuhan Şen kalabilir ya da başka kaleciler gelebilir (Alperen Uysal, Birkan Tetik gibi) ancak ikinci kaleci olabilecek ve altyapıdan yetişmiş bir kaleci yok. Uzun vadede Jankat olabilir bu isim ama önce oynamaya doyması gerekiyor.

3uncu kalecimiz batuhanjn bile 27, o umuzdeki sezon 28 yasinda olacak olmasi dusundurucu.

Ugurcan arkasinda daha genc bir isim durmali.

2 ve 3 uncu kaleci 20-25 yaslar arasinda olmali bence.

Jankat 1 numara olacagi takimlarda ileride geri donebilecek sekilde plananmali, kendisiyle gorusulmeli. Hazir oynarken alip yedege koymak dogru olmaz.

3uncu kalecimiz batuhanjn bile 27, o umuzdeki sezon 28 yasinda olacak olmasi dusundurucu.

Tam tersi 2 ve 3'üncü kaleciler tecrübeli olmalı. İngiltere'de çoğu üçüncü kaleci 35 yaş ve üzeri. Kimse yetenekli oyuncusunu yedek kaleci olarak tutmuyor, sezonda alacağı dakika belli. Saçma bir fikir olmuş.

Jankat 1 numara olacagi takimlarda ileride geri donebilecek sekilde plananmali, kendisiyle gorusulmeli. Hazir oynarken alip yedege koymak dogru olmaz.
Batuhan 23 cankat 21 yaşında desem 50 milyon Galatasaraylı inanır

Not: şimdi cankat 21 yaşında zaten diyeceksin bak sen de inandin

Eyüpsporda iyi işler yaptı as kaleci yapacaklarsa 1 sene daha kiralayalım

Tam tersi 2 ve 3'üncü kaleciler tecrübeli olmalı. İngiltere'de çoğu üçüncü kaleci 35 yaş ve üzeri. Kimse yetenekli oyuncusunu yedek kaleci olarak tutmuyor, sezonda alacağı dakika belli. Saçma bir fikir olmuş.
Biraz eskiden hep oyleydi katiliyorum, hep ligde surekli gorev almis adamlar oluyordu yedeklerde, deneyimli vs o kismina katiliyorum.

Donnaruma - trafford (city)
Lammens - altay (ters ornek ama altay muthis deneyimli denemez ama onananin arkasinda 25 yasinda gitti galiba belki 24)
Chevalier - safanov (sakatlik vs derken eldivenler degisti ama 2024 den beri psgde donnaruma arkasinda 24 25 yasindan)

Oyuncu ozeline de cok bagli tabi ayri, performans verisi yastan daha onemli(deneyim) olarak bence, o yuzden hazir kale oynamisken Jankat ayni sekilde deneyim kazanmaya devam etmeli.

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl var okuduğum bazı yerlerde sözleşme uzatma görüşmeleri iyi gitmiyor diyorlsr.

Biraz eskiden hep oyleydi katiliyorum, hep ligde surekli gorev almis adamlar oluyordu yedeklerde, deneyimli vs o kismina katiliyorum.

Donnaruma - trafford (city)
Lammens - altay (ters ornek ama altay muthis deneyimli denemez ama onananin arkasinda 25 yasinda gitti galiba belki 24)
Chevalier - safanov (sakatlik vs derken eldivenler degisti ama 2024 den beri psgde donnaruma arkasinda 24 25 yasindan)

Oyuncu ozeline de cok bagli tabi ayri, performans verisi yastan daha onemli(deneyim) olarak bence, o yuzden hazir kale oynamisken Jankat ayni sekilde deneyim kazanmaya devam etmeli.
Bayındır'ın ciddi bir lig tecrübesi vardı ama. Trafford da potansiyel as kaleci olarak alındı ama üzerine Donnarumma geldi. İkinci kaleci belki dediğin gibi olabilir ama üçüncü kalecinin tamamen veteranlardan olması bana mantıklı geliyor.

Bayındır'ın ciddi bir lig tecrübesi vardı ama. Trafford da potansiyel as kaleci olarak alındı ama üzerine Donnarumma geldi. İkinci kaleci belki dediğin gibi olabilir ama üçüncü kalecinin tamamen veteranlardan olması bana mantıklı geliyor.
O da olur, Gunay misal hatalari vs gectim dun de sakatlik diye cikti oyundan (oynadigi maclarda sanki yasandi bu sakatlik durumu) hazirda tutamamis kendini.

Aslinda sadece 2 ve 3 uncu kaleciden iceriden devir degil-cunku zaten cok fazla oynamayacaklar- potansiyel gordugunu kiralayip ileride as kaleci olarak geri alma formulude olmali. (Hatta ana formul bu olmali kadrodaki 2-3. Kaleciyi ilerde kullanirizdan daha mantikli geliyor).

Orada da iste kontrat sureleri vs devreye giriyor. Su an gencler bizden gitmek istiyor gibi, tesisin tamam degil ve kac senedir surekli gundem olusuyor. Yonetim ve altyapi kismida fazlasiyla muhim o duzen icin.

Jankat negatif bir hal alabilir, gokdeniz gurpuz heralde zaten gidecek sure de almiyor zaten. Pozisyindan bagimsiz bu durum hos degil acikcasi.

Tr'de yetişmiş oyuncu kontenjanını artırmalıyız. Günay ile vedalaşılmalı. Yerine ligden tecrübeli bir kaleci gelmeli. Jankat Eyüp'te bir sene daha oynasın. Arda Yılmaz'ı da bir sene kiralık gönderelim.

Geri
Üst Alt