- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Hakikaten üçün biriIron Maiden - Seventh Son of a Seventh SonThe Beatles - I've Just Seen a FaceFazıl Say - İnsan İnsanBu üçlüden birini bekliyorum senden![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakikaten üçün biriIron Maiden - Seventh Son of a Seventh SonThe Beatles - I've Just Seen a FaceFazıl Say - İnsan İnsanBu üçlüden birini bekliyorum senden![]()
29.sıradan gırdım, playlıstte s29. Sıradayım, sarkım guzel ama dinlendi mı bilmiyorum.
29.sıradan gırdım, playlıstte s29. Sıradayım, sarkım guzel ama dinlendi mı bilmiyorum.
Ben bütün tahminlerde yanıldım onu ne yapacağızAdamlar şarkıların kime ait olduğunu sezip puan veriyor. Ne kadar hakkaniyetli lobiler bunlar![]()
Leningrad şarkısına puan vermeyen solcu abilerimi gömeceğim haberiniz olsun![]()
Göm gitsin bence deLeningrad şarkısına puan vermeyen solcu abilerimi gömeceğim haberiniz olsun![]()