- 22 Kasım 2008
- 14.941
- 481
- 1.708
İnşallah puanimi yememişindir abi.![]()
Sen şampiyon oldun ya zaten

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah puanimi yememişindir abi.![]()
Vizyon yarışmasının ruhuna ve manevi şahsiyetine hakaret dolayısı ile 10 yarışma süresince yarışmadan men edildiniz. Tasarım işi hayırlı olsun bu arada ağabeyyav yemişim yarışmayı. şu an ingiltereden tasarım işi bağlıyorum![]()
Stress yaptım ....![]()
Hayırlı olsun abi, yıllardır Galatasaray için çalışmanı istiyorum. Inşallah o da birgün olur.yav yemişim yarışmayı. şu an ingiltereden tasarım işi bağlıyorum![]()
Sen yaz buraya puanlarını @B. Arda Aycan abi, Tuncay eğlensin orda kendi kendine![]()
''Kıl'' deyyü olayı küçültmeyelim lütfen, hayatımda öyle saç görmedim
Şaka bir yana şimdi bakınca 7 vermeliymişim hakikaten adaletsiz olmuş.
Yok bu adam Ejder lobisine girdiği gibi Aslan gibi davranmaya başladı. Ne pis adam oldun sen Ömer böyleBu arada Cenk Yelkenci , Ozan Tokgöz abi, Erman Türker abi artık bana solculuk oynamasınlarNet bitti artık. Deşifre edeceğim hepsini. Arda abi de bakalım neler olacak.
Teşekkürler lobiye hoşgelme hediyesi 12 iyi geldi ama ben seni es geçmişim playlist sonu olduğundan herhalde.
Hayırlı olsun abi, yıllardır Galatasaray için çalışmanı istiyorum. Inşallah o da birgün olur.
Valla helal olsun hocam kaç yarışmadır 12 12 çalışıyoruz karşılığında 1 puan bile vermiyorsun.
Bir dahaki sefere playlistte en beğendiğim şarkıya puan vermeyeceğim senin yüzünden.:asd22: