51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 1 kişi.

Alpay için gergin bekleyiş :D

Ben o yüzden hiç oralı bile olmuyorum. Söylediğin gibi son saniyede kaçırırız nasıl olsa :D Kafa buluyorlar bizle :D

Aynen... :D Biz basketbola bakalım. Onların ne yapacağı belli en azından. Ah bir pota altı olacaktı, şu kazma Vidmar bile sertliğiyle çok şey katardı.

Tuncay müsait değilmiş yarın için onu da anlamak lazım. Lakin çoğumuz puanlama konusunda sıkıntı yaşayacağız.

GT-I9300 Tapatalk

Bakın uyarmadı demeyin, 24 kişinin 24' ü de bu gece oylarını göndermez :)

Beyler bu aksam muhakkak aciklamamiz lazim bu yarismayi Alpay gormemeli :D :D

Bir devrin daha sonuna gelindi. Alpay Asma yıllar sonra bir yarışma kaçırdı. :) Böyle tarihi bir günde bana da şampiyon olmak yakışır.

Aynen... :D Biz basketbola bakalım. Onların ne yapacağı belli en azından. Ah bir pota altı olacaktı, şu kazma Vidmar bile sertliğiyle çok şey katardı.

Vidmar Daçka'da oynadığı kadar bizde oynamış olsa takımın hali ahvali çok farklı olurdu. Biz basketbola bakarken futbol sürpriz yaparmış :D :D

11 kisi sarkisini gonderdi zaten diger yarisida gonderirse hemen playlisti yayinlarim rahat 3 saatiniz olur dinlemek icin gayet iyi bir zaman bence :D

Şarkımı gönderdim.

Beyler playlisti hakkıyla dinleyemem puanları yetiştiremem diyen varsa çekilsin bu seferlik.

Nasılsa sıkça yapılıyor yarışma ona katılırsınız.

Haydi beyler şarkıları gönderin çok seçici olmayın :D Nasıl olsa porsuklar kazanacak :D Maksat eğlenmek :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt