- 3 Ağustos 2009
- 7.847
- 2.550
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan kardeşim brujü çeken fiko modunda şu anda kendi haline bırakın![]()
Sabaha doğru açıklanır sonuçlar artıkTuncay kesin şu an küfür ede ede puanları hesaplamaya çalışıyor![]()
29 kişi katılmış dikkat etmemiştim onaTuncay kesin şu an küfür ede ede puanları hesaplamaya çalışıyor![]()
Bunun üzerine birde bizim reklamı koyuver bir zahmet. Bu sektörde kimin sözü geçer öğrensinler![]()
29 kişi katılmış dikkat etmemiştim onageçmiş olsun @Tuncay Tum.Müsait bir zamanım olsa idare edecek bir şeyler yapacağım excelde ama o kadar bilmiyorum.Yarışma için de program yazmak istemiyorum şimdi
sen anlıyorsan bu tarz bir şeyler yapsan olur ağabey
Tahmin yapabiliyor muyuz?
25 kişilik tabloda ama hatalı o da.Onu atayım olmadı bakarsınız abi bir araDediğim gibi bu gece biraz Ali ile kafa patlattık ama sorunu tam anlamıyla çözemedik, Ali benden daha iyi anlıyor bu işlerden. Ama bize o program düzenlenebilirmiş gibi geldi üzerinde çalışılırsa.
25 kişilik tabloda ama hatalı o da.Onu atayım olmadı bakarsınız abi bir ara
Dediğim gibi benim şarkıya bazı puan vermeyenlerin bırakın şarkı zevklerini, hayat felsefelerini sorgulayacağım!
Faşist çıktı bunlar![]()