51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuncay kesin şu an küfür ede ede puanları hesaplamaya çalışıyor :)
29 kişi katılmış dikkat etmemiştim ona :D geçmiş olsun Tuncay Tum.Müsait bir zamanım olsa idare edecek bir şeyler yapacağım excelde ama o kadar bilmiyorum.Yarışma için de program yazmak istemiyorum şimdi :D sen anlıyorsan bu tarz bir şeyler yapsan olur ağabey

29 kişi katılmış dikkat etmemiştim ona :D geçmiş olsun @Tuncay Tum.Müsait bir zamanım olsa idare edecek bir şeyler yapacağım excelde ama o kadar bilmiyorum.Yarışma için de program yazmak istemiyorum şimdi :D sen anlıyorsan bu tarz bir şeyler yapsan olur ağabey

Dediğim gibi bu gece biraz Ali ile kafa patlattık ama sorunu tam anlamıyla çözemedik, Ali benden daha iyi anlıyor bu işlerden. Ama bize o program düzenlenebilirmiş gibi geldi üzerinde çalışılırsa.

Aceleye getirdiniz, bir şarkının hakkını yemişim valla, puan verebilirdim, tekrar dinleyince fark ettim.

Dediğim gibi bu gece biraz Ali ile kafa patlattık ama sorunu tam anlamıyla çözemedik, Ali benden daha iyi anlıyor bu işlerden. Ama bize o program düzenlenebilirmiş gibi geldi üzerinde çalışılırsa.
25 kişilik tabloda ama hatalı o da.Onu atayım olmadı bakarsınız abi bir ara

Enteresanbır sarkı şampiyon olabilir.

Beyler tahminlerinizi yapabilirsiniz puanlar tamamlandi sampiyon belli oldu :D :D

Dediğim gibi benim şarkıya bazı puan vermeyenlerin bırakın şarkı zevklerini, hayat felsefelerini sorgulayacağım!

Evet tahminleri alalım

7 numaralı şarkının sahibinden özür diliyorum kimse, puan verebilirdim, atladığım bir şarkı olmuş, madem puanlar tamam söyleyeyim

THERION - The Rise of Sodom and Gomorrah / Alpay Asma
Rammstein - Sonne / Can UZ
Steppenwolf - Born To Be Wild / Erman Türker
The Beatles - I've Just Seen a Face / Barış Savaş

Queen kesin Aslan' ındır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt