#52 Celil Yüksel

heyya heyya heyya heyya
CELİL (((celil))) CELİL (((celil)))

Ben begendim bu cocugu top gelmeden atıcagı yeri düşünüyo beyinsiz bi topcu degil yani

Sanki şişko gibi, zayıflasa daha iyi olur.

Pas verdikten sonra hemen boş alana kaçması, hareketli olması ve tarzı biraz Xavi'yi andırıyor.

Celili kısa süre izlememe rağmen genç kategorisindeki en karakterli topçu olduğunu düşünüyorum.. Canla başla çalıştığı çok belli lakin fiziği aşırı yetersiz üstelik dikine oynama konusunda ilk gün neyse o hiç gelişme yok maalesef..
Dün 2.yarı biraz daha umut verse de takımın daimi isimlerinden olacak gibi durmuyor.. Bu çalışkanlıkla mutlaka süper lig seviyesinde kalıcı olur ama o kesin.. Galatasaray olmaz da antalya spor olur

Tudor dönemindeki hazırlık maçında en çok göze batan bu çocuktu sürekli alıyor ve verkaça yöneliyor, pasları da iyidi ama fizik olarak ilerleme yok, ikili mücadelelerde ezerker bu şekilde ve sürekliliği azalır.

Bu gençleri de anlamıyorum. Ozan gitti, Yunus da gitti gidecek diyorlar bilmiyorum; bakın örnek alın bakın adamlar Avrupa'ya bir güzel gidiyor Allahaşkına kapanın salona biraz kendinizi güçlendirin. Yetenek var ama alayınız çıtkırıldım, böyle olmaz ki.

ab6eba1951294e3287bf17499dd187b9.jpeg

Cok acayipti, sol kanat orta saha arasi gittigi geldigi bir pozisyonda oynadi, ben boyle bir sey gormedim, Onyekuru yerine baslatsak mi

kiralik versinler iste bu kulup bu konuda hep zayif hep zayif

Geri
Üst Alt