#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

futbolu kafasında bitirmiş. topa basmıyor sanki pele ayğına top bekliyor...

2-3 yıl yedek kalmalı tekrar özgüvenini kazanmalı çocuk güvensiz oynuyor

Bu adam orta saha.Kanat oynatılmaya devam edilirse, zoraki bek Sabri ile sonu aynı olucak.

kulubun ozunden gelmis altyapi oyuncumuza ettigin bu hakaretler bitecek mi. yaziklar olsubn be!! sizin gibilere mustafa sarplar baris ozbekler lazim.

Ne alaka Satocum ?

Biz daha iyi olmasını istemezmiyiz Emremizin ? Onun için eleştiriyoruz zaten.

Şimdi Korner kullanmasından memnunmusun ?

Yemin ediyorum ki kriz geçiriyorum o korner kullanırken düşün maçımızı kapattım sinirlenmeyeyim diye geçtim CAJA LABORAL tecavüzünü izledim.

Bir insan korner atmasını beceremiyorsa topun başına geçmesin.

Yada atmasını öğrensin.

İkincisi çok zayıf ve güçsüz mecali yok topu kaldırmaya bu halimle ben geçeyim şahsen Emre'den daha iyi orta kesmezsem halı sahalarda oynamak nasip olmasın.

Biz ondan 5o metrelik efsanevi paslar çalımlar goller beklemiyoruz,görevini eksiksiz yerine getirmesini sorumluluklarının bilincinde olmasını istiyoruz.

Bunuda kendi keyfimiz için değil Büyük GALATASARAY'ımızın başarısı için istiyoruz.

altyapıdan geldi diye zarar vermesini oturup izleyelim mi

böyle taraftarlık olmazzzzz

altyapıdan geldi diye zarar vermesini oturup izleyelim mi

böyle taraftarlık olmazzzzz

Kime zarar vermiş alanya maçında 6 golde katkısı var adamın o zaman iyiydi bugun kötü oldu tü kaka oldu yazık ya her başlıkta kin kusuyorsun Fatih hocaya Emre'ye kuşmusun nesin anlamadım

Kime zarar vermiş alanya maçında 6 golde katkısı var adamın o zaman iyiydi bugun kötü oldu tü kaka oldu yazık ya her başlıkta kin kusuyorsun Fatih hocaya Emre'ye kuşmusun nesin anlamadım

Alanya maçında istiyorsa 6 golün altısınıda atsın. :) Bugünkü maçta ve geçmiş lig maçlarında yaptıkları ortada 10 maçta 1 kere iyi oynuyor anca. :o

Alanya maçında istiyorsa 6 golün altısınıda atsın. :) Bugünkü maçta ve geçmiş lig maçlarında yaptıkları ortada 10 maçta 1 kere iyi oynuyor anca. :o

renkdaş futbolcu kötü gününde olamaz mı?

Alanya maçından bugune ne degişti o gün bu başlıkta yere göge koyamayanlar bugun sövüyorlar

renkdaş futbolcu kötü gününde olamaz mı?

Alanya maçından bugune ne degişti o gün bu başlıkta yere göge koyamayanlar bugun sövüyorlar

Hep mi kötü gününde bu adam. :) Orta sahadayken bi nebze iyi oynuyor ona laf edemem ama kanatta iyi oynadığı bir maç hatırlamıyorum. :b5: Ayrıca Alanya maçında yaptığım yorumu alıntılayacağım buraya. :yenieek:

Bugün o kadar rezildin ki maçı nasıl tamamladın şaşırdım.

Emre'nin alanyaspora çok ters gelen bir oyunu var belkide.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt