#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bişey dikkatimi çekti paylaşıyım dedim

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 788"]

[TR="class: hell strichtop, bgcolor: #F1F1F1 !important"]

[TD="class: ar s10, colspan: 2, align: right"]Wesley Sneijder Toplam:[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]452[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]115 gol[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]-[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]115 asist

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 788"]

[TR="class: hell strichtop, bgcolor: #F1F1F1 !important"]

[TD="class: ar s10, colspan: 2, align: right"]Emre Çolak Toplam:[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]341[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]103 gol[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]-[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]144 asist

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Emre'nin performansında u21-u19-u17 vs. alt yapı maçlarıda var tabi Sneijder'de onlar dahil degil 5-10 golde ordan ekliyelim genede Emre'nin yaşı küçük olduğu için tolare eder...

Ben burda Emre'nin Sneijder'den iyi olduğunu iddia etmiyorum tabiki ama sabredersek olabilir. Lütfen sabır...

benim arkadasin restaurantinda bulasikci lazimmis.. emre'yi oraya verelim.. zira futbol ona gore degil..

emre ve sneijder'in istatistiklerini kiyaslayanlara da selam cakiyorum.. sneijder o istatistikleri ajax, real madrid ve inter'de yapmis.. emre ise alt yapida :asd: saka gibi bir kiyaslama olmus, aklim almiyor.. emre bizde A takima ciktigindan beri 100 mac oynamistir (tek tek saymadim) 5 tane asisti yok yahu..

Hala bu çocuktan bir şey bekleyenler var , umarım yanılırım. :o

bjk maçında oynar diye çok korkuyorum.yekta oynasın solda.

Emre gibi kendi kendine böyle bi çalım atmaya calısan artislige yönelik hep ben yapıyım hep ben vurayım tarzında oynayan birini göremedim daha takımda sürekli kendi vurma cabaları falan vuramiyorda en sonki kasımpaşa maçıncada 3-4tane atağımızı ziyan etti yav.

Emre yerine Yekta oynasın.

Aslında istese çok şey başarır ama bu sezon çabuk parlayıp çabuk sönüyor.Adamım henüz yaşın erken performansının üstüne koyman gerekirken yokları oynuyorsun.Eğer form tutmazsan bir daha bu takıma girmen hayal olacak.Kendini bir an önce toparlaman şart Çolak...

Daha 3 senedir Patlayacak, bundan bi mok olmaz daha.

2 sene Takim'da kalir, ordan Anadolu külübüne, 10 sene zaman verecek halimiz yok

yekta'yi gectim, bu zavalli oynayacagina sabri sol kanatta oynasin.. bundan daha iyi oynar..

yav hazır olmasa bile tek engin oynasın ama bu bebe artık oynamasın.heleki sol kanatta.

hatta sabri'yi de gectim, gokhan zan oynasin sol kanatta.. bu "acayip"in yapip da gokhan zan'in yapamayacagi ne var?

- isabetli orta mi yapabiliyor?

- asist mi yapiyor?

- kaleye isabetli sutu mu var?

- 2 metre yakinindaki arkadasina pas mi verebiliyor?

gokhan zan bunlarin hicbirini yapmasa bile en azindan yaninda gecen adama bi kalca koysa rakibin atagini keser.. o da bi seydir.. en azindan maca bir gidim pozitif etki eder..

hatta sabri'yi de gectim, gokhan zan oynasin sol kanatta.. bu "acayip"in yapip da gokhan zan'in yapamayacagi ne var?

- asist mi yapiyor?

gokhan zan bunlarin hicbirini yapmasa bile en azindan yaninda gecen adama bi kalca koysa rakibin atagini keser.. o da bi seydir.. en azindan maca bir gidim pozitif etki eder..

okadarda degil

Geçen günkü hazırlık maçında oynayan Emre ile Kasımpaşa maçında oynayan Emre arasında dağlar kadar fark var.

- asist mi yapiyor?

Ali Eren Beşerler futbola dönse O bile Emreden iyi oynar :yenieek:

Feci anlamda şımarmaya meilli bir çocuk..

Semih bunun gibi değil mesela çalışkandır,disiplini Emre ile ölçülemez ve daha kritik yerde oynuyor Semih..

Ve aslanlar gibi alkışlanıyor çünkü Galatasaray takımına olan aşkını gösteriyor hırsıyla..

Emre'ye bakıyorumda Arda abisinin varisi sanıyor kendini hele bir de sol açıkta oynuyor ya demeyin havalarına..

11'de olmayı bırak 18 e bile alınmaması gerek..

Ve tez vakitte şutlanması gerek..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt