#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

fatih hoca ısrar ediyorsa vardır bir bildiği beyler sakin fatih hocadan iyimi bilceksiniz.

Ya abi şu klişe cümleden ne zaman kurtulacaksınız Allah aşkına ya..Bu çocuktan bi cacık olmayacağını sen ben herkes biliyor..Bir tek hocam göremiyor bu kadar da net konuşuyorum

Dakika olmuş 80 küsür Selçuk bu herife pas atıyor; arkasını dönse ceza yayının oralarda pozisyon bulacaz, herif aldığı topu geri veriyor tekrar. Bu Elmander çıktıktan sonra oluyor yani ortaya geçtikten sonra. Kimse bu adamın mevkisi kanat değil bir de forvet arkası oynatmak lazım falan demesin bildiğin futbol özürlüsü bu adam, kafa yok zaten ilk başta. Nasıl forvet arkası oynayacak bu kafayla.

Hani bazen abartmak için derlerya 10 kişi oynasak daha iyiydi, hakikaten Emre oynayacağına 10 kişi oynasak daha iyi olur. Cidden. Herifin olumlu hiç bir katkısı olmadığı gibi, buna gelen pasları, pozisyonları da heba ediyor. Bunu adamdan sayıp top atıyorlar, bu pergel gibi etrafında dönüyor durmadan.

Ayrıca kaç yıldır sporun içindesin, bir adamın fiziği hiç mi gelişmez arkadaş?

Sırf duran topları kullanma konusundaki ısrarı bile takımdan uzaklaştırılması için yeterli bir neden.

Twitter'ı olanlar bu başlığı twitterdan göndersin bu bebeye. Taraftar hakkında ne düşünüyor öğrensin. Hoca ile filan konuşsun takıma nasıl zarar verdiğini anlatsın bizde Galatasaraylı olduğundan şüphe duymayalım.

Cevap: Re: #52 Emre Çolak

Twitter'ı olanlar bu başlığı twitterdan göndersin bu bebeye. Taraftar hakkında ne düşünüyor öğrensin. Hoca ile filan konuşsun takıma nasıl zarar verdiğini anlatsın bizde Galatasaraylı olduğundan şüphe duymayalım.

Takıma zarar verdiğini Fatih terim düşünmüyormu?Bizim gördüğümüzü oda görüyodur elbet ama gel gelelim işte inatt inatt inat...

Maçın tamamını tekrar izlesin. Bir insan kendini hiç mi geliştiremez ya. Daha top gelmeden nereye atacağını veya nereye gideceğini kafanda bitireceksin. Ha başarılı olur olmaz, orası ayrı. Ya alıyor topu, 15-20 saniye " Ben şimdi ne yapacağım " diye düşünüyor. Sanki ilk defa topla oynuyormuş gibi. Eskisi gibi ısırmıyor. Ayaklarındaki tekniğine zeka ekleyemedikten sonra neye yarar? Umudumu hiç kesmek istemiyorum ama, gidişin yokuş aşağı.

yeter artık yeter kalmadı sabrımız git şu takımdan akhisarda oyna...gekas a asist falan yap

Emre orta sahada rakibi iyi ısırıyor. Emre olmasa orta sahada rakip daha da rahatlar. Emre iyi verkaç yapıyor. Amrabat gibi sadece koridorda top sürüp etliye sütlüye karışmasa yaradana sığınıp 'random ortalar' yapsa bu kadar eleştirilmezdi. Yoksa kornerlere , serbest atışara koşmasını bence tasvip etmiyorum.

Emre orta sahada rakibi iyi ısırıyor. Emre olmasa orta sahada rakip daha da rahatlar. Emre iyi verkaç yapıyor. Amrabat gibi sadece koridorda top sürüp etliye sütlüye karışmasa yaradana sığınıp 'random ortalar' yapsa bu kadar eleştirilmezdi. Yoksa kornerlere , serbest atışara koşmasını bence tasvip etmiyorum.
ne isirmasi yav hanim evladi gibi oynuyor

Ne istiyorsunuz bu çocuktan anlamıyorum. Adam gayet güzel oynuyor. Valla maçları izlediğinizden şüphe ediyorum.

Ne istiyorsunuz bu çocuktan anlamıyorum. Adam gayet güzel oynuyor. Valla maçları izlediğinizden şüphe ediyorum.

Günümüz modası böyle kardeş, şu anda La Liga'da oynayan Arda'ya da aynısı yapıldı. Çocuk dar alanda o kadar çevik ve çalımcı ki, rakipler karşı karşıya gelmekten çekiniyor. Ya top kaptırıyor, ya da çalım yiyor.

Bu adamın yeri forvet arkasıdır , kanatta oynayınca olmuyo işte eleştirmenin pek manası yok takımda Sabri , Aydın gibi futbolcu demeye utandığım adamlar varken Emre her zaman kraldır.

Taraftar her zaman 11'den birini gözüne kesip bu adamın üzerine yürümeye çok meraklıdır.Kendim bildim bileli hep böyle oldu.Hasan Şaş,Arda,Ayhan,Hakan Şükür,H.Balta son kurban Emre vs...Taraftar hep 11'den bir adamı kötüler o adam kesik yedikten sonra başka bir oyuncu göze kestirilir ve hücüm başlar.

ulan emre git birine kafa at küfür et 4 5 mac ceza al rahatlayalim biraz yoksa fatih hoca nin seni kenara cekecegi yok

Cevap: Re: #52 Emre Çolak

Umut'un emre'den aşağı kalır bir yanı yoktu,ne yaptı 90 dk?edit: selçuk'un ikramını çevirmemesi dışında

Ben Umut'u savunan biri degilim. Bonservisini alinmasinida istemiyorum ama bu macta ilk yarida olumlu oynamaya calisti, gereksiz top kaybi filan yapmadi en azindan Emre'den kat ve kat iyi oynadi. 2. yari zaten takim halinde cok kötüydük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt