#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

O formayı halısaha maçları hariç bir daha giymezsen seviniriz

Malesef olmayacak.

Nereye giderse gitsin ama bir an önce gitsin. Ben bir takımı bu kadar bozan oyuncu görmedim.

Son oynayışın, son çıkışın olur bu takımda. Allah'ımdan tek dileğim budur.

Sezon sonunda yollansın nereye yollanıyorsa. İkinci golü yediriyordu çalım sevdası yüzünden. Olumlu hiçbir hareketi de yok.

Galibyette payın büyük reis.Oyundan çıkmasaydın alamazdık bu maçı.

Ya bu senin şans maçındı kendini göstermen gereken böyle bir maçta biletini kesiyorsun. Bir sen bir sabri bu çalım sevdanız bitmedi gitti.

sol içte pek verimli olamadı o gerçek ama adamın mevkisi sol açık bölgesinde oynasa daha faydalı olurdu

sol içte pek verimli olamadı o gerçek ama adamın mevkisi sol açık bölgesinde oynasa daha faydalı olurdu

1622kusyemi.jpg

sezona anlam katıyor :asd::asd:

kötü oynadığından çıkmadı sakatlığından çıktı çıktıktan sonra kameralar onu gösterdiğinde buz tutuyordu kaşına

kötü oynadığından çıkmadı sakatlığından çıktı çıktıktan sonra kameralar onu gösterdiğinde buz tutuyordu kaşına

sanırım sakatlığı görüş açısını daralttı oyundaykende 10 pas attı rakibe anlamıştım sakat olduğunu yoksa pas yüzdesi en yüksek oyuncumuz

twitterda geçen hafta allah büyük hakeden vs. bişiler saçmalamıştı

gördük neyi hakettiğini

ne kadar küfür hakaret edilse hak ediyor bu çocuk, bir halt olmaz

1 sezon kiralansın ki giydiği formanın ne anlama geldiğini öğrensin

Futbol beyinle oynanmıyor olsaydı belki çok iyi futbolcu olabilirdi sene sonu defolsun gitsin şu takımdan böyle insanlar.

Haydi yaz yine Twitter'a sabır diye ergen. Ne işi var böyle adamların bizim takımda anlamak güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt