#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

salih de 2 maç oynadı diye,başımıza iniesta yaptınız :asd:

Uçan salihi görürüm ben Melonun karşısında..

Kendi oyuncularınızı kötüleyip Şİkeci medya gibi davranmayı bırakın.

Her türlü şampiyonuz.NOKTA.

İnancı olmayan sevdirsin gitsin.

Amrabat yetenekleri var kabul ama zeka olarak delirtiyor beni şutlarda 0 pası zayıf pres yapma konusu zayıf ve genç dediğimiz futbolcu 26 yaşında

Pres yapmada zayıf falan değil,girdikten sonra biçok pozisyonu Amrabat kesi. Televizyondan nasıl görünüyor bu maçlar yahu böyle. Sabri deli gibi pres yaptı Amrabat, Hamit gezdi sahada diyor millet.

Takımın başında Terim varken ve o mevkiye alınan Amrabat'ın istenilen düzeyde olmadığı bir zamanda hala kendini geliştirip kadroya giremiyorsa yapacak birşey yok.

Şimdiye kadar ha olacak ha oldu diye diye buraya kadar geldik, benim bu çocuk hakkında hiç umudum yok.

Yeteneklerini kullanmasını bilmiyor,

salih beni zaten ilgilendirmiyor, fener bugün yine hic bir futbol oynamayarak kazandi, oraya standartin üstünde bi cevik adam koy, maradona mis gibi gelir, cünkü gerisi ve oynanis berbat.

emreÇ'ye karşı olana bende karşıyım arkadaş. Gerekirse ceza alırım emreÇ candır can.

salih de 2 maç oynadı diye,başımıza iniesta yaptınız :asd:

Uçan salihi görürüm ben Melonun karşısında..

Kendi oyuncularınızı kötüleyip Şİkeci medya gibi davranmayı bırakın.

Her türlü şampiyonuz.NOKTA.

İnancı olmayan sevdirsin gitsin.

bende bunu diyorum q7 gibi bu ülkede güzel hareket yapan herkes topçu oluyor. Adam güzel bi şut çekiyor aa iniesta. Halısahada veya yerel liglerde o kadar güzel işler yapan oyuncular varki akıllara zarar.

şike kralının oyun felsefesi zaten uzaktan şut çekmek öyle deli gibi baskı falan kuramaz onlar. Salihte buldu çekti bu kadar basit. Ben her insanla her türlü bahse girerim. Emre konusunda da girdim forma kazandım fakat alamadım adam kabul etmedi şimdi. Bu adam 5-10 sene sonra hiç bir yere gelemeyecek bu mesajımıda istediğiniz yere kaydedin.

Önümüzde bir emre çolak veya bir sürü anıllar dilaverler şunlar bunlar var. Türk genci böyledir. Bu çocuk biraz poh pohlansın değil beş sene gelecek sezon nalları toplar. Şu oyuna baktımda Salih hiç birşey oynamıyor. Sadece 2. golde çektiği şut güzel dediğim gibi onlarıda bir çok oyuncu yapabiliyor. Meloya gelince iyi oyuncu diyoruz 8 m eur etmez diyor şikecilerin taraftarı. Türkiye şartlarına göre normal bi topçu. Genç oyuncular böyledir birşeyler yapmak ister artistlik taslarlar. Geçen sene emrede 3-4 adam üst üste çalımlamıştı. taraftar ooohhh çekti arenada.

ne yeteneği beyler :o

sıradan bir topçu , potansiyel bu kadar.. En iyi halini geçen sezon izledik

şu anda ve uzun vadede en fazla yedek olur

gecen sezon da cok vasat ti, bir adam eksik oynuyorduk, Melo ve Inan o yüksek hayvan formlarindan ve Elmander ve Engin at gibi 5 kisi kostuklari icin farkedilmedi.

Emre kac macta skora etki etti sol kanat olarak ?

Kendini geçen sezon değil, daha önceden 100 defa oynadığı milli maçlarda ispatlamıştır. Rakipleride geleceğin dünya takımlarını yıldızları olacak gençlerdi.

geçen sene gayette iyiydi emre skora çok fazla katkı yapmamış olabilir. Geçen senenin oyun anlayışı zaten öyleydi forvetler bile fazla atamadı. Mütevazi kadro ile takım oyunu oynamıştık. Emre kendini ispatlamıştı ama ben biliyordum düşüş olacağını geçen sene biriyle bahsede girdim. Salih içinde girecek adam arıyorum 5-10 sene sonra için kesinlikle umulduğu gibi bir yerde olmayacak. yok yurtdışıymış ingiltereymiş. İngilterede nal toplatırlar adama öyle kolay iş değil

Emre'yi stoperde denemeliyiz. O yönü var bence.

Emre ligin en yetenekli oyuncularından birisi ama Oyun zekası SIFIR olduğu için o yeteneği hiçbir şeye yaramıyor...

Yemişim böyle yeteneği.

Berbat topçu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt