#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emre yeteneksız demek GALATASARY a hakarettır,gecen yıl banko oynayan babamdı galıba ,bu yasta böyle gel gıtler normaldır ,antep maçında oyunu gayet ıyıo açtı,rahalattı pasları ıle

O kadar rahatlattı ki kaptırdığı topun ardından koşacağına toptan kaçtığı için neredeyse gol yediriyordu. Burak'a yerden yuvarlayamadığı top, vuruşun şiddeti Hami Mandıralı frikiği gibi olunca haliyle taca çıktı. Bu seviyede yeri olmayan şeyler yapmasına rağmen bir kaç ver kaçı doğru yaptı diye bu arkadaşa ne yetenekli derim, ne de takımın bir parçası olmayı hak ettiğini söylerim. O attığı pasları sıradan bir Ptt ligi futbolcusu da pek ala yapar. Extra yetenek olmasından vaz geçtim, basit bir gol pasını bile yapmayı beceremeyen orta saha oyuncusunun bu takımda işi olamaz.

O kadar rahatlattı ki kaptırdığı topun ardından koşacağına toptan kaçtığı için neredeyse gol yediriyordu. Burak'a yerden yuvarlayamadığı top, vuruşun şiddeti Hami Mandıralı frikiği gibi olunca haliyle taca çıktı. Bu seviyede yeri olmayan şeyler yapmasına rağmen bir kaç ver kaçı doğru yaptı diye bu arkadaşa ne yetenekli derim, ne de takımın bir parçası olmayı hak ettiğini söylerim. O attığı pasları sıradan bir Ptt ligi futbolcusu da pek ala yapar. Extra yetenek olmasından vaz geçtim, basit bir gol pasını bile yapmayı beceremeyen orta saha oyuncusunun bu takımda işi olamaz.

bıde buraga verdıgı alda at dedıgı topu soylesen nasıl olur

Tez zamanda kurtulmak şart.Beklentilerim çok büyüktü ancak buraya kadar.Daha fazla tahammül edemiyorum bir taraftar olarak.

Hocadan birşey istiyorum. 16 17 li yaşlarımda Karagümrük te sol kanat oynardım ( asansor gibi ileri geri önümde veya arkamda başka adam yoktu )

Ozamanlar kilom 67 boyum 174 falandı. fittim kaslı vucüdüm vardı. iyide oynardım. Sonra kuzenimin kullandığı araçta kaza geçirdim 6 ay evde yattım.

Futbolu unutmadığımı varsayarak. Emreye verilen şansı sadece hazırlık kampında 10 dakika hocadan istiyorum.

Şuanki özelliklerim

* 178 boy 70 kilo * eskisinden daha fit daha kaslı , maicon gibi tenim var , parmak arası terlik giyerim , krampon seçmem , para istemem. gol sevincimi gareth bale gibi yaparım.

* halı sahaların aranan sol kanadıyım.

bazı futsal maçlarında boy gösterdim.

Bale yokken ben vardım

Hoca bana 10 dakika izin ver emreden pek farklı olmadığımı gösteriyim.

Bu çocuk İBB ye 2 gol attıktan sonra kendini oldu olarak gördü ve hiç çalışmadı , çalıştı ama ileriye yatırım yapmadı kendi fiziği ve tekniği olarak.

Şimdi 10 dakika hazırlık kampında olmak istiyorum

yıllık ücret av- cobra marka helikopter. ( 10'a ithafen)

not : emreden 3 yaş büyüğüm bunuda tecrübeli sol kanat olarak anlarsınız umarım.

Emre gelecek sezon kiralık gitmeli Alper le takas yapılacaksa Aydın Yiğit gibi isimleri kullanalım

Burak'a verdiği al da at pozisyonu kaçıncı dakikada oldu? Ben hatırlamıyorum öyle bir şey, yanılıyor da olabilirim.

yapma gzunu seveyım özetlere bak tekrar o pası vern kac adam turkıyede kafasına yapıştırdı topu ,ıstese ayağı ıle bıle kontrol eder vururdu löp pas derler ona her adam veremez o topu o yumusalıkta

yapma gzunu seveyım özetlere bak tekrar o pası vern kac adam turkıyede kafasına yapıştırdı topu ,ıstese ayağı ıle bıle kontrol eder vururdu löp pas derler ona her adam veremez o topu o yumusalıkta

Al da at dediği pastan kastın o taca mermi gibi giden topsa zaten hiç tartışmayalım seninle kardeşim. Ben biraz güleyim hatta. :D

Ayrıca tek pozisyon üzerinden değerlendiriyorsun demişsin, hem gol yediriyordu hem de bizi golden etti dedim. 2 tane ölümcül hatadan bahsediyoruz burada. Maç 1-1 olsaydı Burak'a atamayıp taca yolladığı top sayfalarca tartışılırdı burada emin ol. Kardeşimiz dua etsin yaptığı fatal error gol ile sonuçlanmadı.

Al da at dediği pastan kastın o taca mermi gibi giden topsa zaten hiç tartışmayalım seninle kardeşim. Ben biraz güleyim hatta. :D

Ayrıca tek pozisyon üzerinden değerlendiriyorsun demişsin, hem gol yediriyordu hem de bizi golden etti dedim. 2 tane ölümcül hatadan bahsediyoruz burada. Maç 1-1 olsaydı Burak'a atamayıp taca yolladığı top sayfalarca tartışılırdı burada emin ol. Kardeşimiz dua etsin yaptığı fatal error gol ile sonuçlanmadı.

tacmı ne tacı sen maçı ızledınmı önce maçı seyret onu yapamıyorsan gıt ozetı ızle:)

ben dıyorum al da at sen dıyorsuın tac:)

Ya bırakın artık şu adamdan medet ummayı..Bu çocuktan hiçbir şey olmayacak bu basbaya belli yani..Hani bizim göremediğimiz neyi görüyorsunuz çok merak ediyorum, 21 yaşında bu kadar özgüvensiz bir adamın büyük takımda işi yok, 3 senedir A takımda ve fiziği hala olduğu yerde sayıyor..Maçlarda 1 tane olumlu pas verse ardından 40 tane hatalı pas verip çıldırtıyor.Fenerli Salih bile çok kısa sürede kendini kanıtladı, yani bir oyuncu iyiyse iyidir, bunu 18 yaşında bile belli eder..Biz hala Emre adam olacak diye bekliyoruz, daha çok bekleriz.Umarım gönderilir tez zamanda..

Taç kullanıldı sanırım Drogba göğsüyle indirdi ceza alanının hemen dışında sol çaprazdan Emre Burak'ın kafasına attı topu, ortalamadı. Burak kalecinin üstüne vurdu, istese göğsüyle alıp kaleye bile girerdi o kadar iyiydi pas. Bahsedilen pozisyon bu.

oyuna girince gol yedirmesin de artık ona bile razıyız :o

Taç kullanıldı sanırım Drogba göğsüyle indirdi ceza alanının hemen dışında sol çaprazdan Emre Burak'ın kafasına attı topu, ortalamadı. Burak kalecinin üstüne vurdu, istese göğsüyle alıp kaleye bile girerdi o kadar iyiydi pas. Bahsedilen pozisyon bu.

taca gıden pozısyon dıyor

bıde maç ızlemeden bahsedıyor adam topu buragın kafasına koydu resmen kac kısının ustunden

Hiç aklımda kalmamış o pozisyon maçın tamamını izlemiş olmama rağmen. Şimdi özetlerden bakıyorum.

Aydın Yiğit Sercan gibi oyuncular varken Emre yi göndermek saçmalık olur. Yıllardır Aydın patlama yapacak diye takımda iyi oynadığı 10 tane maç yoktur.

Umarım Alper Potuk'da Emre Colak moduna girmez.Nedense Alper cok abartılıyor gibime geliyor.

taca gıden pozısyon dıyor

bıde maç ızlemeden bahsedıyor adam topu buragın kafasına koydu resmen kac kısının ustunden

Tamam şimdi gördüm pozisyonu. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mucizevi bir pas atmış sanacak seni duyan. O pası atabilmek için futbolcu bile olmaya gerek yok. Kaç kişinin üzerinden demişsin, iki kişinin üzerinden geçmiş top. Hatta birinin tam üzerinden de geçmemiş yüzüne yakın bir bölgedeyken yükselmeye başlamış. Yani bildiğin önü bomboşken ve hiç bir baskıya maruz kalmamışken ayak tenisi yapmış. Sen bu pasa Xavi pası muamelesi yapıp kafasına yapıştırdı demişsin. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt