#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Fener maçında Elmander çıkıyor bu Emre çıkamıyorsa :) ....

Twitterdeki TT ilginc olmus "Mutlu yillar Galatasarayin Cocugu Emre Colak",ozaman digeri ne cocugu geliyor insan aklina ilk okuyusta :))

Nekadar Bizi bircok defa cileden cikarsanda, Mutlu yillar Emre.

isteyince öyle bi çalım atıyoki..önceden dikine giden bi oyuncuydu,ne oldu da böyle korkak oldu anlamıyorum.yetenek çok ama akıl yok.

af edersin ama burda kac sayfa var bir bak. 387 emre sayfasi ve eminim ki yarisi en az elestiri ve hakarete yakin yorumlar vardir emre hakinda.

bu yorumlar da sadece burda degil tüm sozial medjada yaziliyor ciziliyor. emre gibi genc kardesimiz baska dünyadan olmadiginda göre oda ordan burdan okuyordur bu yorumlari. devamli böyle sacma sapan elestiriler olunca bir oyuncuda korkak oynmaya baslar. güven kaybeder. emre ardadan da yetenekli bir oyuncudur bencede acikcasi.

Emre çok kaliteli ama onu en iyi İmparator tanır ve bu sezon ona çok az şans vermesinin bir sebebi vardır. Burak da yedek kaldı ve sonra İmparator, verdiğimiz mesajı iyi almış dedi ve sonuç ortada. Ama Emre İmparatorun mesajını alamadı sanırım. İnşallah önümüzdeki sezon daha iyi olur. Trabzon maçında kendisini çok beğendim ve inşallah Sergenin gittiği yoldan geri döner ve at yarışlarından uzak durup kendini sadece futbola adar.

Elin Alper'ine muhtaç ediyorsun hırbo:D

Xabi Alonsa ile Modric, Xavi ile İneasta gibi olmak varken Selçuk abinle, sen Reinalarda gez hırt herif.

Aslan gibi Emre var be ne Alper'i.

Keske her hangi biri gelsede Emre'nin yine fıtık etme şovlarını izlemesek.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

bu sezon cıldırttı herkesi.onumuzdekı sezonde böyle olursa ya kıralık gidecek yada aydın gıbı yedek yada kulubdekı bu sene öyle oldu

Emrenin ayağıyla beyni arasında ki mesafenin kısalması lazım gerçekden iyi kalite olabilecek bir futbolcu ama devamlılık ve en önemliside kendini geliştirmesi yerinde sayarsa geçtiğimiz sezon gibi yedek kulübesinden çııkacağını zannetmiyorum umarım böle olmaz

Alper fenere gidecek diye bu eleman adam mı oldu.. katıla katıla gülüyorum. :asd:

Aha bizim gencimizde bu. Pek yetenekli maşallah

:mad::mad:

Ben Emre'yi beğeniyorum,benim için Messi'nin bir alt modeli..:D:D:D

Ulan seni hiç sevemedim ama birazcık kafanı toplasan, adam olsanda bizi şu anadolu klüpleri başkanlarının ağız kokusunu çekmekten kurtarsan.

Bu sezonu da böyle geçirirse seneye yolu veririz bence bu yüzden artık ne olmak istiyorsa kendi karar verecek ister çalışır ilk takıma katkı sağlar istemezse anadolu takımlarında sürünür.

Bu sene takımda kalmamalı.. bence direk patagonya'ya sürelim, bi daha da dönmesin..

Hala adam olacağına inanan renktaşları kırmamak adına 1 sene kiraya da verilebilir.. ama fuzuli, emin olun..

İkinci takimdaki Okan dericiyi bu cocuğun yerine oynatsak, eminim pişman olmayız. Mevkisi ne olursa olsun.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt