#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar eleştiriyoruz da ( bende dahil) ama hepimiz biliyoruzki Emre kanat oyuncusu değil. Neden ısrarla sol kanatta oynatır hoca. Emre nin oynayacağı pozisyon 10 numara pozisyonudur. O bölgede harikalar yaratır demiyorum ama en azından azbuçuk faydası dokunur belki

evet faydalı olur ama ben bunu 100 defa yazdım,baktım fatih hoca diretiyo vazgeçtim..

Bu kadar eleştiriyoruz da ( bende dahil) ama hepimiz biliyoruzki Emre kanat oyuncusu değil. Neden ısrarla sol kanatta oynatır hoca. Emre nin oynayacağı pozisyon 10 numara pozisyonudur. O bölgede harikalar yaratır demiyorum ama en azından azbuçuk faydası dokunur belki

Ben artık hocayı anlamaya çalışmaktan vazgeçtim çözemiyorum artık o şahsı

Bu kadar eleştiriyoruz da ( ende dahil) ama hepimiz biliyoruzki Emre kanat oyuncusu değil. Neden ısrarla sol kanatta oynatır hoca. Emre nin oynayacağı pozisyon 10 numara pozisyonudur. O bölgede harikalar yaratır demiyorum ama en azından azbuçuk faydası dokunur belki

Topu aldığında 7-8 kere dönen bir insan 10 numara pozisyonunda hiç bir şekilde oynayamaz. İstediği kadar orası benim mevkim desin. İleri pas atamıyor, yana bile zar zor pas atıyor sonrada mevkisi 10 numara.

emre belki şu an takımda oynayacak düzeyde değil ama çok genç ve teknik bir futbolcu bence ıslıklamak kendine olan güvenini yıkmak çok kötü oldu.bu yaşta bu kadar büyük bir camıada forma giymek çok zor biraz sabır gösterelim olgunlaşsın.fenevlilerin güya yıldızı salih ile top diye oynar bizim emre

Emre seneye 23, ondan sonra 24. Kaç yaşına kadar genç sayacağız? Aydın'da genç aydın ya ondan soruyorum. Hala patlıcak oda

emre çolak iyi genç oyunucu fiziğini geliştirsin biraz o zaman burdakiler tükürdüğünü yalayacak.

Para verip bi yabancı takıma kiralayalım bizde bi yol olacağı yok belki orda kendini geliştirir biraz, o zaman işimize yarayabilir.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

Para verip bi yabancı takıma kiralayalım bizde bi yol olacağı yok belki orda kendini geliştirir biraz, o zaman işimize yarayabilir.

Gelisim acisindan bence Mainz veya Mönchengladbach'a gönderebilsek iyi olur. Iki takimin antrönörü de genc oyuncularla calismayi seven hocalar. Tabi Klopp da var ama Emre ve Dortmund biraz komik oluyor :asd: Aslinda Ispanya daha iyi olur Emre icin, orada Almanyaya oranan daha az fizikle oynaniyor futbol.

1000 kere yazdim bu cocuk yanlis mevkide oynatiliyor

hazirlik maclarinda gercek mevkisinde oynadimi iyi maclar cikarmistir

Sunun icin kafa mi yoruyorsunuz yav. Atin cope gitsin.

emre selçuklu melolu ve sneijderli orta sahada yer bulamayacagını biliyor.moral motivasyon eksikligi var.kanat oyuncusu da olmadıgı için emre bizde oynuyamıyor.kesinlikle kötü futbolcu değil aksine çok iyi futbolcu biraz taraftar arkasında dursa emre buyuk işler başaracak.

Gelisim acisindan bence Mainz veya Mönchengladbach'a gönderebilsek iyi olur. Iki takimin antrönörü de genc oyuncularla calismayi seven hocalar. Tabi Klopp da var ama Emre ve Dortmund biraz komik oluyor :asd: Aslinda Ispanya daha iyi olur Emre icin, orada Almanyaya oranan daha az fizikle oynaniyor futbol.

Aynen. Kurumsallaşmayı önemserken diğer kulüplerde oyuncu yetiştirmeyi de önemsemeliyiz.Çünkü onlar kadar bu işi yapamıyoruz ve böyle bişey yapmak kalite için çok önemli.

pazar günü en büyük umudumuz..

dany, emreç ve h-balta.. size çok güveniyorum.. hep beraber yeni rezilliklere..

Eğer şayet oynarsanız ve oynadığınızda sırf yönetimi taraftarın önüne atmak için (örnek Rijkaard dönemi gibi)

takımı bilinçli sabote etmeye kalkarsanız işte o zaman bu ülkeyi terk edin...

Yeni gelen hoca şunu oynatmasın bir zahmet.

Hadi bakalım torpil dönemi bitti, şimdi sen düşün Çolak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt