#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boynuna 52 dövmesi yaptırmak nedir ya :D

araba mısın sen kardeşim :D

iyi oynadı

formayı kapar,selçuk çok yakında yedeğe çekilir.

(Selçuku kesip) Orta da mı ...yoksa Kanat da mı oynayatalım ?

Melo'nun yanında oynasa Selçuk'tan daha etkili olur diye düşünüyorum ama malesef Hamza hoca Selçuğu kesmez.

Kesinlikle daha cok forma sansi bulmali..

ya su cocugun , sol ayagini kullanisini Selcuk'a eklesek ..

Sol ayagini muthis kullaniyor , oyunu aciyor , ama bir turlu su yetersizligini atamiyor .. kesin kiralanmali biryerrlere bu cocukta potansiyel var .

Zaten iyi oyununu 90 dakikaya yayamiyor, o yuzden 60 dakika, veya maca sonradan dahil olmali. Ama yabana da atilmamali .

Çalışması gerek çalışması. Özel şirketlerde nasıl insanlar ek mesai yapıyorsa, Drogba 35 yaşında nasıl ek antreman yapıyorsa bu arkadaşlar da yapmalı bu kadar basit.

ya su cocugun , sol ayagini kullanisini Selcuk'a eklesek ..

Sol ayagini muthis kullaniyor , oyunu aciyor , ama bir turlu su yetersizligini atamiyor .. kesin kiralanmali biryerrlere bu cocukta potansiyel var .

Kaç senedir takımda ama direk oynayacağı bir takıma kiralamak kimsenin aklına gelmedi.

Arda bile manisada gösterdi kendini.

İyi oynuyor.Biraz sonra ''dön baba dönelimciler'' ve ''vitaminsizler'' tayfası burada olur.Nasılsa kullanacakları söz öbekleri hazır yapıştır gitsin.

Uyuz pas uyuz şut uyuz penaltı Yekta'dan bizi kurtar aslanım benim.Milli takım yolu gözüktü sana.

melo yerine tercih ederim .. melonun boklu paslarindan biktim .. Emre sol ayakli oldugu icin cok guzel oyunu rrahatlatiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt