#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocalık farkı işte kullanmasını bilirsin bu çocuk en az arsenalli wilshere kadar oynar mental ve fiziksel anlamda az daha gelişebilirse en iyi yerli olma ihtimali dahi var ama söz konusu e.çolak olduğu için insan şüphe ediyor işte :)

Bu çocuğun yeri MC yani merkez orta saha. Takıma dinamizm getirdi burada. Israr edilmesi lazım ama melo dönünce yedek kalacak mecburen

Hamza hocaya en büyük tebriği emreyi esas yeri olan orta sahada oynatması ile vermek lazım. Fatih Terim bile emreyi sol açık denedi. Emre xavi, iniesta gibi bir oyuncu, dün bizde iyi futbolda en vüyük katkı pas yapabilen orta saha idi

devamlılıgı olsa avrupada özellıkle ıspanyada sahane oynar.ama 1 mac ıyı 3 mac kötu profesyonellık yok emrede.

Hamza hocaya en büyük tebriği emreyi esas yeri olan orta sahada oynatması ile vermek lazım. Fatih Terim bile emreyi sol açık denedi. Emre xavi, iniesta gibi bir oyuncu, dün bizde iyi futbolda en vüyük katkı pas yapabilen orta saha idi
Fatih Hoca 2012-2013 sezonu başı Kasımpaşa maçında 4-4-2'nin merkez orta sahası olarak oynatmıştı ve bana göre Emre Çolak'ın en iyi oynadığı maçtı. Hiç görmeden istediği yere topu atıyordu filan ama aynı zamanda geçen maça kadar ki oynadığı tek iyi maçtı. Geçen maçta da çok iyi oynadı ama zaten temel problemi istikrar ve haftaya Melo'nun gelmesiyle hiç denemeden son bulmuş olabilir.

Sahada hafif futbolcuyla benzeyen tek yerli oyuncu!

İlk yarının en iyilerinden. Helal olsun. Emre'den bu kadar performans beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. :hat:

tek kesilmicek eleman ama öbür maç tek kesilen olur gibi-4231'İn solunda olması gerekli

Bu adam oynasın beyler. Sneijder'den sonra sahadaki en teknik oyuncumuz.

Tek forvetli sistemde oynasın işte. Hafta sonu selçuk kadroya girince öndeki iki kazmatordan biri değil de bu kesilirse o zaman hamza hocaya olan desteğim sekteye uğrar.

Emre su anda Selcuk'tan da Melo'dan da iyi.Umarim kesmez Hamza Hoca

Aynı Emre b'nin gençliği. Ama o daha diri ve kuvvetliydi tabi.

Biraz kilo alsa, size olarak genişlese çok iyi olacak.

Akhisar macindan sonra da demistim, böyle kolay ve akilli oyna canimi ye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt