#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Evet, Emre takım oyununu bozduğunda en olmaz zamanlarda saçma sapan işler yaptığında, Biz bu adam Galatasarayın oyuncusu değil gitsin Elazığda oynasın dediğimizde "O kanat oyuncusu değil ki koy ortaya bak neler oluyo" ya da "Altyapı altyapııı" diye haykıran gençler buyrun?

şu takımın ortasahasını emre çolak sırtlayamaz. ama iyi durumda olsaydık emre iyi olurdu o zaman.

emre pes pese yanlis pas yapinca terim deliye döndü ve taca cikan topa vurdu, eh hocam adam ilk yari bir varlik gösteremedi nasil dayandin koca ikinci yari ta 80. dakikalara kadar? bundan sonra zor görür heralde formayi

emreye verilen şansın yarısı yektaya verilseydi 2 yönlü teknik çabuk bir orta saha kazanmış olurduk

İlk yarı iyiydi de ikinci yarı resmen batırdı.Saçma sapan faulleri gol olup dönüyor.Ama genede Selçuk'un bu seneki ortalama performansından kötü oynamadı.

Emre tamam kendine güveniyorsun, ama bu şekilde her bulduğunu çekersen, kahraman olmaya çalışırsan, ne hoca sana güvenir ne de şans verir

Ceza sahası yayından vurduğu şutların hepsi en az 5 metre farkla dışarı gitti.

choqqqq yaqi$iklısiiiiiiiiiiiiiiiin ltfn RT !!11!!!1

emrenin bugünki performansi benim hosuma gitti,macin tamamina bakarsak

Ayağına geldiğinde inşallah vurmaz dediğim futbolculardan.

Bacakları bu gün kü oynaması gerektiği yer için kısa, yani Selçuk'un görevini yapabilecek bir adam değil.Heyecan yapıyor bazen ayrıca.

emrenin bugünki performansi benim hosuma gitti,macin tamamina bakarsak

Başka maç seyrettin herhalde , takımın içine etti resmen , 1-2 öndesin adamlar şaşırmış iyi oynamaya başlamışsın emre denen yeteneksiz salakça bir top kaptırıyor faul bekliyor sonra gidip adama arkadan dalıyor o duran toptan gol yiyoruz , santradan sonra yine önünden geçen topa bakıyor kıçını kaldıramıyor arapası karşı karşıya dönen top yine gol ,

ve bu emre denen eleman iyi oynamış oluyor haa ,

iyi oynadı denilen kasımpaşa maçında bile batırmıştı 2-1 olunca unutuldu , 1-1 ' e getiren duran topa neden olan faule bakın rezillik ,

umarım yakın zaman da 11'e falan giremez ,

İlk piyasaya çıktığında stiliyle filan Wilshere'a benzetiyordum çalışırsa onun kadar olmasa da iyi bir futbolcu olur bundan diyordum ama cacık bile olmaz bu adamdan.Kendisini geliştirmeye uğraşacağına Kuzey Güney izleyip kezbanların kalpli twitlerini rtlesin anca.

Kredin falan bitti kardeşim.

Üstekinin dediği gibi bir cacık olmaz senden.

1 maç iyi 11 maç kötü. Bu iş böyle devam etmez. Terim'e dua et. Yabancı bir teknik adam olsa 1 dakika kadroda tutmaz senin gibi vasıfsız elamanları.

Şut çalış,iyi oynadın ama büyük takımdaysan bitirici olacaksın farkın bu senin...

İlk piyasaya çıktığında stiliyle filan Wilshere'a benzetiyordum çalışırsa onun kadar olmasa da iyi bir futbolcu olur bundan diyordum ama cacık bile olmaz bu adamdan.Kendisini geliştirmeye uğraşacağına Kuzey Güney izleyip kezbanların kalpli twitlerini rtlesin anca.

Çok iyi yorum olmuş.

Sabri'yle şut mu çalışıyor anlamadım ki.Sabri bile arada bir düzgün vuruyor bunun vurduğu bütün toplar stadın dışında :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt