Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.874
- 20.623
- 2.333
Maça sonradan girip bu kadar kötü işler yapılırdı onuda yaptın yani girdiği dakikaya bak enerjisi yok bitik pil gibi oynadi enteresan geldi bana dün baya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça sonradan girip bu kadar kötü işler yapılırdı onuda yaptın yani girdiği dakikaya bak enerjisi yok bitik pil gibi oynadi enteresan geldi bana dün baya.
bu çocuk kanatta orta sahada oynayamaz defalarca söyledim.
bunun tek oynayacağı yer sneijderin pozisyonudur onda da forma şansı bulamaz.
aynen şükrü reyissenelerdir bakire kiz gibi vücudu var, biraz kendisini fiziksel anlamda gelistirse belki kanatlarda oynayabilir bence
Mesele Sneijder'in atması değil ki , Emre'nin Bursa maçıyla birlikte iki penaltı atıp takımın penaltıcısı havasına girmesi. Bir penaltı atmışsın işte bırak başka atmayan biri atsın , niye zorluyorsun yani? Attığı penaltının şıklığına diyecek bir şey yok zaten ama Emre rahat 3 maçtır sürekli artistlik hareketler peşinde zaten. Başlardaki takım öncelikli oynayan Emre gibi değil , hep aynı şeyi tekrarlıyor.bırakın atsın ne olacak. sneijder bu maca gol atmak icin degil ter atmak icin cıktı. manisa'ya penaltı atmasa ne olacak, cokta umrundaydı şino'nun.
Mesele Sneijder'in atması değil ki , Emre'nin Bursa maçıyla birlikte iki penaltı atıp takımın penaltıcısı havasına girmesi. Bir penaltı atmışsın işte bırak başka atmayan biri atsın , niye zorluyorsun yani? Attığı penaltının şıklığına diyecek bir şey yok zaten ama Emre rahat 3 maçtır sürekli artistlik hareketler peşinde zaten. Başlardaki takım öncelikli oynayan Emre gibi değil , hep aynı şeyi tekrarlıyor.