#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maça sonradan girip bu kadar kötü işler yapılırdı onuda yaptın yani girdiği dakikaya bak enerjisi yok bitik pil gibi oynadi enteresan geldi bana dün baya.

bu çocuk kanatta orta sahada oynayamaz defalarca söyledim.

bunun tek oynayacağı yer sneijderin pozisyonudur onda da forma şansı bulamaz.

beni bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı 3-5 maç iyiydi yine bu sefer olacak dedim olmadı.

önümüzdeki sezon yedek kulübesinin müdavimi olur.

Çok şımardı gene bu. Penaltıyı Sinana bıraksan ne olacaktı ? 30-40 metreden şutlar falan uyuz etti yine

Sezon sonu Ispanya veya Ingilterenin alt takimlara yollamak lazim bu simarik çocugu. Yetenek var ama mentalite her zamanki bozuk.

bunun en büyük sorunu karekteri bu adam yetenekli ama karekteri yerlerde sürünüyor hemen yükseklerden uçmaya başlıyor bu yaşta adama bu kadar para verirseniz böyle olur işte.Türkiyenin yeni bir futbol yapılanmasına ihtiyacı var klüpleri banka gibi gören futbolcular değil okul gibi gören öğrencilere ihtiyacı var yoksa futbol asla gelişmeyecek.

Yağlı odunla döveceksin bunun gibileri. Penaltıyı gole çevirsen de benim gözümde değeri yok. Orda Sinan var o gole en çok o ihtiyaç duyuyor, bıraksana. Ama kendini o kadar akıllı zannediyosun ki o formayı alırsa sen oynayamayacaksın diye düşünüyorsun. Lan zaten senin bugüne kadar bu takımda oynaman hata.

Maça çıkarken kendi bile nasıl oynayacağını bilmiyordur bu kadar orantısız performans gösterilmez ki tam oldu ritmini buldu diyorsun adam yine kayboluyor bişey olmaz artık diyorsun bu sefer çıkıyor taş gibi oynuyor ben bu adamı çözemedim

Aferin aferin iyi topçu emreye laf yok attığı penaltıda çok şahaneydi kaçırdığıda hiç yakışmadı ona.

Birkaç hafta 18'e bile almayacaksın bunu..Totosu çok kalkmış bizde bu zihniyetteki adamlar olduğu sürece kupada genç topçu göremeyiz..Resmen sinana pas atmadı her topu ezdi şut çekti yazık ya 4-5 yıldır bu takımdasın hala ergen ergen hareketler 2. lig takımına şov yapma çabaları..

bırakın atsın ne olacak. sneijder bu maca gol atmak icin degil ter atmak icin cıktı. manisa'ya penaltı atmasa ne olacak, cokta umrundaydı şino'nun.

bırakın atsın ne olacak. sneijder bu maca gol atmak icin degil ter atmak icin cıktı. manisa'ya penaltı atmasa ne olacak, cokta umrundaydı şino'nun.
Mesele Sneijder'in atması değil ki , Emre'nin Bursa maçıyla birlikte iki penaltı atıp takımın penaltıcısı havasına girmesi. Bir penaltı atmışsın işte bırak başka atmayan biri atsın , niye zorluyorsun yani? Attığı penaltının şıklığına diyecek bir şey yok zaten ama Emre rahat 3 maçtır sürekli artistlik hareketler peşinde zaten. Başlardaki takım öncelikli oynayan Emre gibi değil , hep aynı şeyi tekrarlıyor.

Mesele Sneijder'in atması değil ki , Emre'nin Bursa maçıyla birlikte iki penaltı atıp takımın penaltıcısı havasına girmesi. Bir penaltı atmışsın işte bırak başka atmayan biri atsın , niye zorluyorsun yani? Attığı penaltının şıklığına diyecek bir şey yok zaten ama Emre rahat 3 maçtır sürekli artistlik hareketler peşinde zaten. Başlardaki takım öncelikli oynayan Emre gibi değil , hep aynı şeyi tekrarlıyor.

çocuk iste. kendini vazgecilmez falan sanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt