#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendine yazik ediyorsun... Havalara girmesen hemen.. Cok daha iyi yerlerde olabilirdin..

Emre cok formda nolur 1 ay boyunca hic simarmadan boyle devam et sampiyonlugu getir.Sonra naparsan yap emre huylu huyundan vazgecmez nede olsa ama lutfen şu 1 ay istikrarli bi sekilde devam et

23-24 yaşında.
2-3sene sonra sneijderin yerini doldura bilir. Yeterki istesin. Kız bulup evlendirmek gerekir belkide

Arda gibi İspanya'ya gitse Avrupa capı bir oyuncu olabilirdi ama nedense Türkiye'de istikrarı yakalayamıyor ve gelisemiyorlar.

Yada Arda bizde kalmıs olsa su anki performansı ne olurdu ??

Amrabat örneği keza öyle.

Avrupa'da bu topculara ne yapıyorlarsa, bizde aynısını yaptıracak bir teknik heyet kurmalıyız.

Emre Blz.'dan eksik kalır yanı yok. Seri-Zeki-Nokta paslar ve sutlar cıkartıyor, top sürmesi iyi ama istikrarı bir türlü yakalayamıyor. Emre Colak yıllarca beni en cok üzen topcu olmustur. Hep patlama yapmasını bekledim ama bir türlü yapamadı. Patlamadan kastım 2-3 mac iyi oynaması degil, Sezonun genelinde döktürmesi..

aslan parçası artık son 6 hafta.GS'yı şampiyon yapacak yeteneğe sahipsin.basit oyna yeter.

Emre Ardanin bizde oynadigi haline benziyor Ardada bunun gibi cok gereksiz calimlari olurdu.Emre boyle oynarsa Arda ile ayni yarisir.

Son düzenleme:
Emre'nin bence büyük handikapı hiçbir mevkinin tam adamı olmaması. Ne göbeğin, ne kanadın yüzde yüz verimli adamı değil, hele ön libero da daha da zayıf. Yani 23-24 yaşına gelmiş bir futbolcu için büyük dezavantaj bu. Gönül rahatlığıyla Emre'yi şu bölgede kullanırım diyemezsin, o yüzden de kariyerinde alternatif oyuncudan öteye geçememe riski var. Tabi o bunu ne kadar umursuyor, orası da muamma.

yorumları biraz abartı buldum
faZla etliye sütlüye karışmadan görevini yaptı
olumlu

İşini yaptı 2.goldeki asisti güzeldi. :hat:

Iyi oynuyor su emre in kesik yememesi lazim bakalim konya macina nasi cikacaz.

Seneye ilk 18 de herzaman yeri garantidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt