#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen bu iyi oyununu ödüllendirir hoca yine saçma sapan bir yerde faul yapar ve gol yeriz veya 10 kişi kalırız

Azar manyağı yaptılar bu çocukları yemin ediyorum.Dünkü maçta sabri Koray'ı,Sneijder Emre'yi azar manyağı yaptılar ki Koray'da Emre'de ellerinden gelenin en iyisini yaptılar dünkü karşılaşmada.Özellikle Emre 3 yıldır ben merkez orta sahayım diye sahadaki futboluyla bas bas bağırmasına rağmen Selçuk beyimizin o bölgeyi parsellemesinden müzdarip bu çocuk sürekli kanatta oynamaya mecbur bırakılıyor ki buna rağmen de elinden gelenin en iyisini yapıyor geçen sezon son dönemde gördüğümüz üzere.Haksız yere inanılmaz şekilde eleştirilen futbolcu.Hala ''Omo potlomo yopamado yhooo'' gibi saçma sapalak argümanlarla bu çocuğu eleştiren adamlar,bu çocuk ne kadar iyi oynarsa oynasın Selçuk'u da hiç bir şekilde kesemeyeceğinin farkında olan şahıslar.Bugün Toni Kroos'u koy Selçuk'u kesemez siz neyden bahsediyorsunuz.Takımın başına gelen teknik adamlar Selçuk'u takımın sahibi falan sanıyorlar malum o sözleşmeyi gören teknik adamlar bu takım kesin bunundur bunun üstüne oynamayım diye düşünüyodur.

Türkiye ligi zevkine göre değil, La Liga yakışır beyimize.

Son düzenleme:
Eline 3310 verecen bi tane İnstagram,Twitter takılamayacak,Floryadada odaya kitleyecen o zaman cidden büyük yıldız olur.

Anadolu takımlarında olsa 10 milyon euro verip alırdık, yurt dışında Avrupa pasaportu ile oynasa bu seferde Avrupa kulüpleri ilgisiz bırakmazlardı bu adamı.

Yasin ve Emre. istedikleri kadar formda olsunlar milli takım için Umut ve Selçuk daha önemli olduğundan forma şansı bulamayacaklar asla. Emre'nin artık vitaminlik semazenlik durumu yok çocuk at gibi oynuyor kaç zamandır ve takımda ayağı en düzgün ve efektif 3 futbolcudan biri. Ama dediğim gibi göbekte her ne kadar daha iyi oynasa da forma şansı bulma ihtimali sıfır. Madem öyle o zaman kanatta oynasın diyoruz orada da yavrum evlat kontenjanı ve milli takım için olmazsa olmaz Umut belası çıktı başımıza ki adam bir türlü kesilmiyor ve de boğa gibi sakatlık falan hak getire.

Keşke Emre Jose ve Sinoyu aynı anda oynayabilsek. Tıkır tıkır pas yaparız

emreyle jose aynı anda sahada olduğunda çok zevk alıyorum bu ikili harika paslaşmalara imza atıcaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt