#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oynadı diye adamı öldürmenin anlamı yok. Emre'yi hiç olmayacak bir zamanda oynattın, sonra da adamı ıslıklattın.

Emre Ç'yi suçlayan yok bakıyorum. Yıllardır Süper Lig'de yedek olmaktan öteye gidemedi, antrenmanını karşı cinsle yaptığı ortada. Bunun hiç bir açıklaması olamaz, dün akşam formaya ihanet etmiştir bu zat-ı muhterem!

30dk. içinde oyundan çıkarması Hamza'nın dün yaptığı en iyi hamleydi. Ama hemen başarısını telafi edip yerine Umut'u aldı..

Kac defa dedim bu cocukta beyin yok, yok bazilari gelip de tiki taka futbolundan anliyormus da yok efendim yetenekli, paslari mukemmelmis de.

Hersey yetenek degil dostlar, bu cocuk hakkinda kac defa yazdim bu 2-3 mac iyi oynadiktan sonra hemen Messi tribine giriyor. Sonra yedek kaliyor 4-5 mac tekrar kendini gostermek icin iyi cabalamaya basliyor.

Bu malesef hep boyle gelip gider.

Kac defa dedim bu cocukta beyin yok, yok bazilari gelip de tiki taka futbolundan anliyormus da yok efendim yetenekli, paslari mukemmelmis de.

Hersey yetenek degil dostlar, bu cocuk hakkinda kac defa yazdim bu 2-3 mac iyi oynadiktan sonra hemen Messi tribine giriyor. Sonra yedek kaliyor 4-5 mac tekrar kendini gostermek icin iyi cabalamaya basliyor.

Aynen. Ben yazmaktan yoruldum. 19-20 yaşında da değil ki artık bekleyelim..

10 numara topçu ama 1 numara futbolcu ,,
eğer 7-8 numara dahi futbolcu olsaydı bugün Arda gibi olabilirdi ...,,
bu saatten sonra bir hayır zor gelir bundan ,, bu arada hamzada bir şekilde geçen seneki posta koyuluşun intikamını acı aldı ama bilerek ama bilmeyerek ,,

hahhahaha güzel tespit çok güldüm :) ne tiki takası arkadaş bundan ya karadeniz takası yada guguklu saat olur !!!

Aynen. Ben yazmaktan yoruldum. 19-20 yaşında da değil ki artık bekleyelim..

Emre artik 24 yasinda ve o yasta olan bir futbolcu artik istikrari saglamali, yeteneklerini dogru kullanip her mac bunu gostermeli. Bu yasa kadar bunu beceremedi malesef.
Dun Denayer e bakiyorum henuz 20 yasinda, gecen sezon Celtic maclarinda da gordum adam daha ileride hem performans hem istikrar acisindan.

kaliteli futbolcuysa bu saatten sonra daha çok çalışır, kendini geliştirir falan. Ama bunu Türk futbolcularında görmek oldukça zor

Ben TD değilim ama şunu ben bile gördüm ki Emre ilk 11 oyuncusu değil. Oyunun gidişatına göre değerlendirilecek bir oyuncu ve bu takdirde başarılı maçlar çıkardığı da oldu. Bence HH denen odun bu çocuğun düştüğü durumun baş sorumlusu çapsız vizyonsuz taktiğin/tekniğin t sinden anlamayan boş insan.

e7a578d9b2a72d0e16927650d2c724c1_k.jpg

4859d61332d865a3682893ea149c6542_k.jpg

Agla sen sadece :mad:

Bu kulüpte, kendini geliştiremeyen adamlara darülaceze edasıyla davranmak gelenek haline gelmiş. Hamza bu maçta şak diye 11 oynatarak taraftarın önüne atmış olabilir onu bilemeyiz,lakin yetenekleriyle(ki bu da kazma yerli futbolcularla karşılaştırılıp inanılmaz abartılıyor) verimliliğine uygun sonuç alınamaması kulübün profesyonelliğini sorgulatıyor bana. Nerede verimi düşük yerli futbolcu,Galatasaray ona "evlat" muamelesi yapan bir zihniyette idare ediliyor.

Kulübün mantalitesi mi,yapısı mı değişecek bilmem, fakat bu şekilde yönetilerek level atlamamız imkansız. Tipik bir Anadolu kulübüyüz Avrupa'da artık.

Kaç defa yazdım hala bunu savunanlar var. Rijkaard zamanından beri bir şey olacak diye bekliyoruz. Yemişim yeteneğini çocuk gibi fiziği var.

Arda'ya bakın o boyla nasıl topu saklıyor,vücudunu nasıl kullanıyor. Gitsin sosyal medya'da fenoluk yapsın. 25 yaşındaki oyuncu hala genç kabul ediliyor.

Rijkaard,Hagi,FTerim,Mancini,Prandelli,Hamzaoğlu hep bunlar suçluydu dimi? Yarın yine 2 maç iyi oynayınca burada savunanlar olacak ama sonra yine 10 maç sıvayacak.

Kaç yıldır fiziğini geliştirmedi. 13 yaşında çocuk gibi. Dün topu bile tutamadı. Bunun savunulacak tarafı mı var Allah aşkına?

Kaç senedir bu takımda zerre kadar geliştiğini görmedim. Galatasaray'ın sırtından geçinen bi evlat daha. Gönderilecekler listesinde.

Kaç yıldır fiziğini geliştirmedi. 13 yaşında çocuk gibi. Dün topu bile tutamadı. Bunun savunulacak tarafı mı var Allah aşkına?

Kaç senedir bu takımda zerre kadar geliştiğini görmedim. Galatasaray'ın sırtından geçinen bi evlat daha. Gönderilecekler listesinde.

Kafası gelişmedi ki fiziğini geliştirsin. Neymiş "ligde oynatmadığın adamı neden ŞL'de oynatıyorsun-muş" Denayer nasıl oynadı? Hemde daha geleli 1 hafta anca oldu.

Futbolcu buradan belli oluyor işte. Baskıyı kaldıramayan gitsin Başakşehir'de oynasın. Aynısı hoca içinde geçerli. Büyük takımda çalışacaksan baskıyı kaldıracaksın eğer istemiyorsan taraftarı olmayan takımda çalış.

bu apaciyi sezon sonunda 2lige postalamak lazim bu saatten sonra bundanda bi bok olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt