- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Kötü oynadı diye adamı öldürmenin anlamı yok. Emre'yi hiç olmayacak bir zamanda oynattın, sonra da adamı ıslıklattın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac defa dedim bu cocukta beyin yok, yok bazilari gelip de tiki taka futbolundan anliyormus da yok efendim yetenekli, paslari mukemmelmis de.
Hersey yetenek degil dostlar, bu cocuk hakkinda kac defa yazdim bu 2-3 mac iyi oynadiktan sonra hemen Messi tribine giriyor. Sonra yedek kaliyor 4-5 mac tekrar kendini gostermek icin iyi cabalamaya basliyor.
Bu malesef hep boyle gelip gider.
hahhahaha güzel tespit çok güldümKac defa dedim bu cocukta beyin yok, yok bazilari gelip de tiki taka futbolundan anliyormus da yok efendim yetenekli, paslari mukemmelmis de.
Hersey yetenek degil dostlar, bu cocuk hakkinda kac defa yazdim bu 2-3 mac iyi oynadiktan sonra hemen Messi tribine giriyor. Sonra yedek kaliyor 4-5 mac tekrar kendini gostermek icin iyi cabalamaya basliyor.
Bu malesef hep boyle gelip gider.
Aynen. Ben yazmaktan yoruldum. 19-20 yaşında da değil ki artık bekleyelim..
Kaç yıldır fiziğini geliştirmedi. 13 yaşında çocuk gibi. Dün topu bile tutamadı. Bunun savunulacak tarafı mı var Allah aşkına?
Kaç senedir bu takımda zerre kadar geliştiğini görmedim. Galatasaray'ın sırtından geçinen bi evlat daha. Gönderilecekler listesinde.