Kadromuzdaki en yaratıcı oyuncu. 19 Ocak 2016 Akhisarspor maçı'nda, o iğrenç sahada herkes Linnes'i izlemeye odaklıyken ben Emre'ye de dikkat ettim. Bir tane muhteşem dripling sonrası kaleciyle karşı karşıya bırakan ara pası attı. 2 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu hazırladı. Bilal'in asistinde o topu Galatasaray'da Bilal'e atabilecek Sneijder var başka. Asistin asisti olabilecek en az 3-4 pası oldu maçta. Defansif olarak da son derece başarılıydı. Takımın maçın sonlarında yaptığı tempoyu gördük. Orta sahamızda kim vardı? Emre, Bilal, Rodriguez. Aslında kim yoktu diye sormak da lazım. Selçuk İnan. Emre bana göre Selçuk yerine de, kanatta da rahatlıkla oynayacak seviyede şu haliyle bile. Dudak kıvırdığınız, güçsüz, dayanıksız dediğiniz adamdan bahsediyorum. Futbol oynayanlar bilirler Akhisarspor gibi takımların sahasında top sürmek falan her babayiğidin harcı değildir. Bu adamın sadece boyu kısa. Ama kas kütlesi belli ki yüksek. Yere sağlam basıyor.
Biz bu adamın kıymetini elimizden kaçırdığımızda anlayacaz.
İnşallah Avrupa'ya gider. 2 seneye karşımıza 30 milyon eu'luk topçu diye çıkar.
Ondan sonra arkasından buralarda ama kendini çok geliştirdi, akıllandı gibi laflar ederiz.
Sistemimize sokayım afedersin. Yasin denen atak katiline veriyoruz şansı, Emre'ye vermiyoruz.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş olsaydı bu gün Oğuzhan'dan daha değerliydi Emre.
Bu arada Linnes dedik iki laf etmesek olmaz. İlk maçında gösterdikleri muhtemelen göreceklerimizin sadeleştirilmiş haliydi. Müthiş transfer yapmışız. Emeği geçenlerin eline sağlık.