#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Olmaz olsun boyle futbolcu. Birisi de admin olacak. Futboldan anlamiyor gelmis Emre'yi ovuyor. Kovun gitsin bu admini. Digeri de yok balerinmis de su yuzeyinde yuruyormus da. Olsa olsa kugu olur iste ama futbolcu olmaz Emre'den. Yeter be abarttiniz da abarttiniz Emre'yi.

1233928590_citizen-kane-clapping.gif

Emre'yi begenmeyenleri anlamıyorum. Daha ne yapması gerekirdi? :sad007:

11 kişiyi çalımlayıp boş kaleye gol atmadan geri dönüp tekrar hepsini çalımlaması lazım. sonra boş kaleye top yuvarlayacak. tabi bunu yapamadığı için kötü futbolcu renkdaş.... anlayanaaaaaaaaaaaaa.......!!!

kapatın bu konuyu rezil olucaz antu'ya falan, colak'a futbolcu diyenler var burda balatayı sıyırmıs forum yonetimi dahil olmasa hadi bi nebz.

hoca oyuna alarak onu hata yaptı, taraftara yem olarak attı ama şükür ki bu zeminde o kadar sırıtmadı aslan parçası. beyler ciddi manada kör müsünüz? tamam biraz abarttım mükemmeldi diye ama gayet iyiydi. solda oynarken yardırdı, sağ tarafa geçince biraz durgunlaşsa da yine elinden geleni yaptı. alt yapımızdan çıktı lütfen saygı.

Kendiniz ben de dahil oldum kendimiz calip kendimiz oynuyoruz kimse yokki :D

kapatın bu konuyu rezil olucaz antu'ya falan, colak'a futbolcu diyenler var burda balatayı sıyırmıs forum yonetimi dahil olmasa hadi bi nebz.

sizin derdiniz antu olmuş. bize ne antudan yahu? takımında selçuk şahin olanlardan mı korkuyoruz ahahahahahahahahaha

volkan zenci sever bi de

Sanırım alt-yapı dan futbolcu değil, taraftarda yetiştirmemiz gerekiyor.

Ciddiyim sokakta FB'li,Bjk'li arkadaslarımla muhabbet ederken sırf Emre Colak yüzünden altyapımızı övemiyorum. Bülent Korkmaz'dan beri Türk futboluna adam gibi stoper yetistiren G.Saray alt yapısını övemiyorum bu adam yüzünden.

Açın bu adam hakkında herkesin işler iyi giderken yazdığı yorumları bi de benim ve bikaç kişinin yorumlarını okuyun. Dün ne dediysek bugün aynıları oluyor.. A2 kadromuzda Emreden daha iyi en az 5 genç çıkmazsa hiç bişey bilmiyorum..

Türk oyuncusu kendini geliştirmiyor.

Hiçbir zaman komple bir oyuncu olamayacak her şeyden biraz var o kadar standart hatalar aynı hareketler kendinden de sıkılmıyor ne diyeyim bunun dışında doğru dürüst oyuncu çıkaramayan Galatasaray alt yapısına selam olsun.

4-3-3 formasyonda sol ic haric bu admain oynayabilecegi baska bir mevki bilmiyourum ben, yok bence.

4-2-3-1 de ofansif orta saha olarak gol asist sorunu asla cözemez, 30 macta sadece 1 asist yapmis, 2 gol atmis adamdan bahsediyoruz gecen sene.

4-4-2 de göbekte yapamiyor, oyniyor oynamasina ama maksimum 60 dk, sonra sadece zarar , sana, takimina zarar, bakiniz son gencler maci.

kanatlarda zaten iyi oynadigi mac sayisi kactir ki, onlarda eger takim olarak iyi oynamissak, iyi oynamis maclardir, mesela fenere karsi kazandigimiz macta iyi idi, ama o macta takim olarak harikaydik.

4-3-1-2 de yine skorer olmadigi icin, asistci olmadigi icin kaybeder.

bence hem bu adama, hem buraka, hem amrabata hemde selcukun rahat nefes almasi icin care olan sistem 4-3-3

Şöyle 3-4 maç oynamasın. Belki akıllanır.

Bunu başka bir kulüp olsa güzelcene cilalar parlatır sezon sonu genç yetenek bilmem ne diye Avrupa'ya 5-8 arası bir paraya okuturdu biz de anca mevki bulmaya çalışırız Chamberlain'den yaşlı süper yeteneğimize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt