#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizdeyken yapsaydı ya o kasları kerhaneci!:mad:...Üflesen yıkılıyordu, mental yönden de çok kırılgandı üstelik. Potansiyelini kullanmak için ille yurtdışına mı gitmeleri gerekiyor, bizim futbolcuları anlamak güç?...

Ben bizdeyken de begeniyordum kendisini.

Ben bizdeyken de begeniyordum kendisini.

Eldekilere bakınca tercih edilirdi elbette. Ancak kendisini pek takıma adanmış göremedim; bir futbolcu iki maç üst üste iyi oynamaz mı yahu?...Bir maç bakıyorsun 9/10 oynuyor, sonrakinde 2/10. TD lere de kabahat bulamıyordum o bakımdan...

Eldekilere bakınca tercih edilirdi elbette. Ancak kendisini pek takıma adanmış göremedim; bir futbolcu iki maç üst üste iyi oynamaz mı yahu?...Bir maç bakıyorsun 9/10 oynuyor, sonrakinde 2/10. TD lere de kabahat bulamıyordum o bakımdan...

Bu sistemin olmadığını gösterir, bu 10 üzerinden verdiğin oranlama ülke içindeki her futbolcu için geçerli. Doğru futbol anlayışının olduğu her takımda kaliteli futbolcuların hepsi katkı verir.

Galatasaray hakkında "Ben de o kulüpten ayrıldım" gibi bir cümle kurmuş Sabri ile alakalı, kim oldun da o kulüp diye bahsediyosun seni yetiştiren camiaya.

İyi olmuş bu itin gittiği. Fatih terim az bile sövmüş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu da bitmiştir bundan itibaren gözümde aynı Arda gibi.

Allahın cezaları götleri kalkıyor Avrupa ya gidince.

sent via GSC

Arkadaşlar lütfen sükunetimizi koruyalım. Ağzımızın tadı kaçmasın.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

fenere gitmediği müddetce e.çolaka kelam etmem

Şerefsiz olduğu zaten biliyordu, çöp herf

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3dce6744d624fdb819a9e6f738c38588.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Altyapıda bulunan tüm Emre ismindeki oyuncularla kulübün ilişiği kesilmeli derhal. Bu böyle olmayacak.

Sevilla ve Valencia Emre Çolak'ı istiyormuş, Deportivo daha iyi tekliflerle gelin demiş.

AS English ‏Verified account @English_AS
Deportivo tell Valencia and Sevilla to come back with improved offers for Emre Çolak Valencia and Sevilla keen on Deportivo's Emre Colak - AS.com

şu adamıda okan ve emre gibi bedavaya kaybetdik ya çok üzlüyorum mehmed bey.

bu arada yine denayer haberleri çıkmış türk basınının uydurmasımı yine?

tatilini yarıda kesip transfer görüşmeleri için endülüse gitmiş

nasrinin yerine cholaq hmm

Kardesimizi yeniden CL arenasinda gormek bizi memnun eder.

GSden O KULUP olarak soz ettiyse bilmemne cocugudur. etmediyse degildir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt