#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emre kiralik gonderilmeli kesin, bizde is yapamiyor

Gölgesine attığı çalımları geçtim, adam her maç rakibe tehlikeli yerden serbest vuruş kazandırıyor. Yeter be! :o

Emre bugünden itibaren benim için bitmiştir

1 i anlarım,2 yi anlarım 3-4-5-6-7 kaçıncı ulan bu kaçıncı

Gereksiz faul,otaboka kafa sokma,sonuç yine gol

2.lig topçususun oglum sen

Nerde iş yapmıyor be nerenizle izliyorsunuz maçı Amrabat,Aydın,Hamit süperde napsın adam,sorumluluk alıyor enazından.

Cluj maçında 10 maçta 1 iyi oynama kontenjanını kullandığını söylemiştim.. Yazıklar olsun koskoca Galatasaray şu çolağın yüzünden kaçıncı kez puan kaybediyor..

Ynt: #52 Emre Çolak

Gencler macinda gitti faul yapti golu yedik. Bugun kafasini gereksiz soktu kornerden yedik. Bunlar hatirladiklarim.

her yaptığı faul tehlikeli oluyor,biri şu adama arkası dönük oyuncuya faul yapmaması gerektiğini öğretsin.

Yorum yapmıyorum artık. 2. Sabri her yaptığı hareketten sonrangol yiyoruz.

IQ olmayinca ister mourinho, terim ve guardiola seni calistirsin yine bi cacik olmazsin, dogustan ya zeka vardir ya yoktur, bunda yok malesef

Suc sende degil,sana futbolcu diye o kadar süre veren Terimde.Takim inanilmaz bir sekilde geri ve yan pas aliskanligi kazandi,sükür E.baytar in cezasi bittide bizimde seni izleme cezamiz son buldu,Semihi bile kizaga ceken Terimden bu olayada bir el atmasini bekliyoruz bakalim...

Yeteneğine kimse laf edemez ama çok ciddi mental sorunları var. Geliştirme gayreti de yok. Düzelir diye bekliyoruz ama kısmet, bakalım :o

Abi şu yeteneği çok merak ediyorum:yenieek: Yahu adam ağır, fiziği zayıf, paso top ezer, bire birde rahat geçemez, pas tercihler hep yanlış. Allahını seven bu adamın yeteneğini anlatsın. Emre Terim'in torpili resmen. Gerçi solda adam mı var diyebilirsiniz ama Amrabat'ı Fatih Terim ısrarla istedi şimdi 18'e giremeyecek bi adamın yerine bile oynatmıyor. İlginç yani bilemiyorum.

Emre ve Yekta dışarı alınınca Mersin İ.Y: koskoca Galatasaray takımınına karşı orta sahada top yapmaya başladı.

yeter artık oynadığı sol açıkın yapması gereken hiçbir şeyi yapmıyor gereksiz fouller top kayıpları ancak

devre arasi kreatif cabuk ara pasi atan ve iyi sut becerisi olan bi orta saha/kanat lazim boyle olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt