#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrearasinda kesinlikle bir takima kiralik vermek gerekiyor arda turanda yaptigmiz gibi Galatasaray'da oyunamak her kasa nasip olmad akli basina gelsin

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Cevap: #52 Emre Çolak

Part time olarak semazenlik yapıyor bu arkadaş, demek ki aldığı maaş çok az.

yanlış anlamayın ama

ben bu çocuğu izledikçe Sabri'nin gençlik yıllarını görüyorum :o yeni sabri olacak gibi

çevik , hızlı ama bal yapmayan arı.. golü yok asisti yok , duran topların da içine ediyor

yanlış anlamayın ama

ben bu çocuğu izledikçe Sabri'nin gençlik yıllarını görüyorum :o yeni sabri olacak gibi

çevik , hızlı ama bal yapmayan arı.. golü yok asisti yok , duran topların da içine ediyor

en ufak bir dokunuşta kendini yerde buluyor. ya gerçekten cok güçsüz ya da o mücadeleleri yapmaktan sakınıyor

bu çocuktan baya baya nefret edenler var sevmeyenler var sebebini öğrenebilir miyim ? neden bir anda herkes emre düşmanı oldu ?

Yekta ile beraber lk 11'de olmadığını görünce Manu antrenörü göbek atmıştır.

Mevlevi Dervişi gibi adam.

Sahada yaptığı tek şey kör sinek gibi faul yapmak ve habire dönmek.

bu çocuktan baya baya nefret edenler var sevmeyenler var sebebini öğrenebilir miyim ? neden bir anda herkes emre düşmanı oldu ?
Cl mçaında oynamak için 10 milyon euro civarı para bayılınmak, sahada avare avare gezmek gerekiyormuş yoksa bu işin havası yok demekmiş.

Kusura bakmayın ama 3-1 lik Cluj maçının mimarları Yekta-Emre ikilisinin aynı anda takımdan kesilmesinden sonra kaybedeceğimizi tahmin etmiyorum, biliyorum. Emeğe, adalete, bu kadar ihanet edilirse kaybetmenin de hak olacağı kuşkusuz.

Kusura bakmayın ama 3-1 lik Cluj maçının mimarları Yekta-Emre ikilisinin aynı anda takımdan kesilmesinden sonra kaybedeceğimizi tahmin etmiyorum, biliyorum. Emeğe, adalete, bu kadar ihanet edilirse kaybetmenin de hak olacağı kuşkusuz.

Emre Çolak 11'i haketmiyor kısa ve öz.

Cluj maçını emreye borçluymuşuz.. Selçuk-Melo ikilisi olmasa Cluj maçı yerine Marsilya AEL Limasol maçı oynuyorduk geçen hafta, sen ne diyorsun ?

Ya bilmece gibi konuşup adamın asabını bozma. Emre kaç maçtır kötü oynuyor işte kabul et. Elimizde Gareth Bale olmadığından (hoş sen şimdi onu da beğenmezsin) Amrabat'ı oynatıyor hoca..
Amrabatla yenileceğiz bu belli. Amrabat-Hamit kulvarını ingilizler koridor yapar. 10 haftadır dökülen kadro neden birdenbire Manu' yu yensin. 3-1 kazandığımız kritik Cluj maçını Emre-Yekta ikilisi ile aldık. Neden bu inkar ediliyor bunu anlamıyorum.

semih ve emre galatasaray formasini uzun yillar giyecekler

Amrabatla yenileceğiz bu belli. Amrabat-Hamit kulvarını ingilizler koridor yapar. 10 haftadır dökülen kadro neden birdenbire Manu' yu yensin. 3-1 kazandığımız kritik Cluj maçını Emre-Yekta ikilisi ile aldık. Neden bu inkar ediliyor bunu anlamıyorum.

cluj maçını emre ile aldıysak 10 maçıda emre sayesinde kaybetmemiz mi gerekli kaç maç iyi oynadı kaç maç berbat oynadı ortada zararı yararından çok çok daha fazla galatasaray da bu haliyle asla oynayamaz oynamak istiyorsa kendini geliştirir kimsenin emre ye ön yargısı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt