#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre Çolak orta sahanın her yerinde oynayabilecek bir futbolcu Arjantinli olsa yeni Messi felan derlerdi.Yanlış anlaşılmasın Messi gibi demiyorum ancak oyununu biraz daha ileri taşırsa gerçek bir yıldız olabilir.Driplink var pas var pres var şut fena değil duran top fena değil biraz daha güçlenmesi lazım onun dışında gereksiz faullerini bırakması lazım oyunu daha sakin ve bilinçli olması lazım.2 yıl sonra 23 yaşında çok daha iyi durumda olacağını düşünüyorum.

Bu çocuk Milli Takımda açık ara oynar.

Hızlı karar verse daha faydalı olur ama topu ayağında çok fazla tutuyor ve bazen kontra atağa çıkmamızı engelliyor.

Ama yaşına göre çok olgun ve insiyatif almayı seviyor. Kumaşı kaliteli, umarım kendini daha da geliştirir.

bu adam orta sahada göbekde veya forvet arkası oynamalı kanatlarda değil ayrıca bol bol şut çalışması lazım birz daha hızlı ve seri çalımlar atarsa ozaman elimizde tutamayız Emre'yi.

Fatih Terim geçen sene Emre'nin Fener maçından sonra yaptığı çıkıştan sonra düşüşe geçtiğini ancak haketmediği halde forma vermekte ısrar ettiğini, ilerleyen maçlarda performansının tekrar arttığını söylemişti. Semih Kaya da aynı şekilde, bu sezon çok daha olgun bir futbol oynuyor.

Çok iyi bir kadromuz var ve hem takım hem de futbolcular inişli çıkışlı grafik sergileyecekler, bu çok doğal.

Türkiye'nin en iyisi Selçuk, ama artık görüyoruz ki artık Selçuk'a 2'li 3'lü baskılar yapılıyor, Rakip Selçuk'u oynatmazsak gs yi durdururuz diye düşünüyor (bir dönem fb ardaya 3 lü baskı yapıyordu) tam da burada Emre'nin özelliği ortaya çıkıyor bence, kadromuzu 4-3-3 olarak düşünürsek, melo, emre, selçuk orta sahası, okan, emre,suat orta sahası kalitesinde performans gösterebilir, tabi denemek lazım. ben hatta oyunun hucum yönünde daha etkili olağacağı kanısındayım. Şapm. liginde çift forver çok lüks olmazmı?

bu arada Selçuk'un milli takımda 11 de olmamasının yanısıra emre'nin milli takıma çağrılmaması da tartışılması gereken en önemli konu

Fatih Terim geçen sene Emre'nin Fener maçından sonra yaptığı çıkıştan sonra düşüşe geçtiğini ancak haketmediği halde forma vermekte ısrar ettiğini, ilerleyen maçlarda performansının tekrar arttığını söylemişti. Semih Kaya da aynı şekilde, bu sezon çok daha olgun bir futbol oynuyor.

Çok iyi bir kadromuz var ve hem takım hem de futbolcular inişli çıkışlı grafik sergileyecekler, bu çok doğal.

Türkiye'nin en iyisi Selçuk, ama artık görüyoruz ki artık Selçuk'a 2'li 3'lü baskılar yapılıyor, Rakip Selçuk'u oynatmazsak gs yi durdururuz diye düşünüyor (bir dönem fb ardaya 3 lü baskı yapıyordu) tam da burada Emre'nin özelliği ortaya çıkıyor bence, kadromuzu 4-3-3 olarak düşünürsek, melo, emre, selçuk orta sahası, okan, emre,suat orta sahası kalitesinde performans gösterebilir, tabi denemek lazım. ben hatta oyunun hucum yönünde daha etkili olağacağı kanısındayım. Şapm. liginde çift forver çok lüks olmazmı?

bu arada Selçuk'un milli takımda 11 de olmamasının yanısıra emre'nin milli takıma çağrılmaması da tartışılması gereken en önemli konu

4-3-3 oynayamıyoruz.Geçen senelerde bu taktiği denediğimizde hep fos çıktı.4-4-2'ye uygun bir ülkeyiz

Çalım yeteneği olsa Emre'de kusursuz bir futbolcu olurdu.

387082_521105024571677_745000317_n.jpg

biri bu kardeşi uyarsın twitter falan başına dert açacak demedi demeyin

A milli takimdaki Emre'yi gozlerinde Xabi Alonso zannedenler, A2 milli takimdaki Emre'yi tarafsiz bir gozle, yani milli forma altinda izleseler istisnasiz taparlar.

Mayis ayinda biraktigimiz Emre ile alakasi yok. Muthis bir reforma ugramis mental anlamda. Risk aliyor, degisik seyler deniyor surekli.

A milli takıma alınıp,banko oynaması gereken bir adam.

Gün geçtikçe geliştiriyor kendini. Beni ve çoğu taraftarı mort etti.

İnanıyorum ki 2 seneye kadar Türkiye'nin en iyilerinden olacak.

Arda falan halt etmiş yanında.

[video=youtube;hAmJPzeMroE]https://www.youtube.com/watch?v=hAmJPzeMroE[/video] u17 karadeniz oyunları....görüntü felaket ama bu manyak golün başka videosu yok ne yazıkki.emre burda zidane dan görmeye alıştığınız marsilya ruletini yapıyo ve 40 metreden sol ayağıyla çakıyo.

altyapıda dikine oynayan ,kaleye gitmeyi düşünen bi oyuncuydu. tekrardan o özgüveni kazanmalı.

[video=youtube;hAmJPzeMroE]https://www.youtube.com/watch?v=hAmJPzeMroE[/video] u17 karadeniz oyunları....görüntü felaket ama bu manyak golün başka videosu yok ne yazıkki.emre burda zidane dan görmeye alıştığınız marsilya ruletini yapıyo ve 40 metreden sol ayağıyla çakıyo.

altyapıda dikine oynayan ,kaleye gitmeyi düşünen bi oyuncuydu. tekrardan o özgüveni kazanmalı.

kıyma makinesi ile çekmiş :D

Emre sürekli gelişmeli.Bu hoca ile de gelişemezse başka şansı yok zaten.Yoksa Aydın gibi her zaman dudak bükülen bir oyuncu olacak.

Ben gelişiminden memnunum geçen sene oynayan Emre ile bu sezona başlayan arasında bariz fark var.

Hamit düzelene kadar

---Emre------Melo-------Selçuk-------Amrabat---

orta sahası ile oynamayı sürdürmeliyiz bence.

Beyler medya çıkan resimler yüzüden kesik yemiş olabilir mi ? Ne diyorsunuz bu işe ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt