#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Vitaminsiz ya pas yetiştiremedi resmen o kadar fizik çalışma yapıyorsun güçlenmek için.Şutu da iyi yere vurdu ama şanssızdı.

Tecrübe kazanmak adına bu maçlar Emre'ye çok katkı sağlayacaktır.

Bugünde iyi maç çıkardı.

Gayet iyiydi, bu De Gea veledi de hep bizim maçlarda coşuyor namussuz, Atletico'dayken de başımıza bela olmuştu. Emre'nin o şutu gol olmalıydı.

olmuyor abi fiziği falan geçtim emre fundemental eksiğini kapatamadı. nerede pas verir pastan sonra nereye koşulur. nerde şut çekilir..hiç kestiremiyor.inşalllah hamitten selçuktan bir şeyler kapar.yoksa bu seviyede emre oynayamıyacak.

Emre Çolak iyi oynayacak kötü oynayacak genç oyuncu yanlışlarından illaki ders çıkaracak.Ama birkaç beğenmediğim özelliğini geliştirdikten sonra biçilmiş kaftan ayarında tat verecektir kendisi.Manchester United maçında ilk onbirde başlaması daha iyi olabilirdi ama bugün kazandığı deneyim onu üst basamaklara taşıyacaktır.

Her bakımdan 4/4 lük futbolcu. Teknik ve çeviklik özelliklerinin yanında. Pres, rakibe basma gibi özellikleri ilede öne çıkıyor. Şutlarını fazla önemsemezdim, ama ve sert ve isabetli şutlar da atıyor kerata. En önemli eksikliği tecrübesi. Onun için sürekli oynatılması gerekli. Solsa, sağda, ortada... bence önemli değil. Mühim olan sürekli oynasın, hatalar yapsın, pişsin. Messi'nin %70' i kadar bir futbolcu kazanırız.

Ynt: #52 Emre Çolak

Hicbir zaman buyuk oyuncu olamaz bu kafa ile giderse.

Pas melekesi yüksek olan bir isim,kanatta harcanıyor ortada oynamak zorunda ama daha var orası için de.Fiziken daha çok var olduğu ve pozisyon bilgisini top karşılamada yükselttiğinde üst düzey olabilir.Şu hali ile kumaşı çok iyi olan vasat bir kanat vasat altı bir orta saha, vasat bir ofansif orta saha olur.

Pozisyon almadan kastım iyi alan parselleyip daha az enerji ile daha efektif pres yapması ve rakip bölgede daha efektik oynayabilmesidir.Bu hali ile tek yönlü ama o yönü de mükemmel olmayan bir oyuncu.

Ynt: #52 Emre Çolak

olur olur.o vuruşu gol olaydı,övgüler dizilirdi buraya.:D

Hicbir zaman Emreye isinamadim. Adam umursamaz cunku.

Millet ozel antreman yapiyor. Emre dizi izliyor,bieber filan dinliyor,twitterda kendine ovgu dolu twet atanlari retweetliyor filan.

Ulan Galatasaray gibi bir takimda ilk 11 sansin var. Her gun 2 3 saatcik ozel antreman yap , sol ayaksin birde. Sut calis. Frikik calis. Duran top calis.

Yav en kotu aç bir daha ki rakibin macini izle. Neresi zayif ona bak. Ama adamda oyle bir dusunce yok ki. Aksam olsada Sercanla discoya gitsek.

Adam gibi calis,sonra ne yapiyorsan yap yani kimse laf etmez.

buragın önüne attıgı topta kalitesini gösterdi. biraz eksta calışsın dahada iyi yerlere gelir. zaten özel çalışmalar yapıyormuş. kendi diyordu. bunn gibi ufak tefek adamlar 25inden sonra daha iyi bir hale gelir.

Her bakımdan 4/4 lük futbolcu. Teknik ve çeviklik özelliklerinin yanında. Pres, rakibe basma gibi özellikleri ilede öne çıkıyor. Şutlarını fazla önemsemezdim, ama ve sert ve isabetli şutlar da atıyor kerata. En önemli eksikliği tecrübesi. Onun için sürekli oynatılması gerekli. Solsa, sağda, ortada... bence önemli değil. Mühim olan sürekli oynasın, hatalar yapsın, pişsin. Messi'nin %70' i kadar bir futbolcu kazanırız.

:coffee:

Kötü değil aslında iyi ama bazı sorunları var ciddi ve üzerine eğiliyor gibi gözükmüyor. Basit oynamayı beceremiyor zorlama şeyler deniyor mesela takım komple rakip sahaya yığılmışken, Burak, Elmander, Selçuk ceza alanına girmeyi beklerken onlara atmak yerine tutup sol taraftan sağ çizgiye Eboue'e kaldırmaya çalıştı topu ve yetiştiremedi, kontra yedik. Aynı şekilde soldan girerken, düz gir yap ortanı, almış Rafael'i karşısına ayak hareketleri yapıyor, basit işini bir yap onu da yaparsın. Ha bazen tutturuyor tabii o zaman çoşturuyor ama maçta 1 kere süper iş yapacağına 5 tane iyi iş yapsa daha verimli olur.

Twitter'da falan yaptıklar komik ama yaşına verilebilir ayrıca kendi özel alanı sayılır orası laf edemeyiz. Ama bu kadar çabuk ve yeteneklisin, sana bu kadar güvenen bir hoca ve taraftar varken biraz daha özverili olması gerekli bence.

soldan bir atagimizda sacma sapan bir sekilde topu bi saga, bi sola cekip durmasi ve pozisyonun icine etmesi delirtti beni.

buraka attigi pas güzeldi, gerci iste hizli olsa, kendine güvense biraz daha götürüp, daha net bir pozisyon yapabilirdi o ataktan.

sonraki sutuda iyidi, ama keske yerden vurssaydi, kesin gol olurdu

baska bir atakta yoktu zaten.

Cevap: Ynt: #52 Emre Çolak

Doğru vuruşu yapsaydı da övülürdü, çok yanlış bi vuruş yaptı orda. Her topu 90'a takmak istemez bi insan, halı saha maçı değil bu.
Nereye vurması gerekiyordu Talha? De gea pozisyonunu almıştı Emre'ye göre onun için soruyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt