#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre'den iyi bi "ofansif libero olur".

4-2-3-1

Kanatla'da degil... Orta Sahasin ortasinda oynmasi lazim.

Forvet arkasi da oyniyabilir... Tam bi Box2Box Futbolcu olma yolunda. Tabiki kendisini Fizik&Mental gelistirmesi lazim.

orda oynamaz bence emre

emre ya 4-3-3 sol ic orta saha olabilir

yada direkt forvet arkasi

gerci forvet arkasi icin hicte skorer degil ama neyse

en iyisi 4-3-3 de 3 ortasahadan biri olmasi olurdu herhalde, sol ic yada sag ic

orda oynamaz bence emre

emre ya 4-3-3 sol ic orta saha olabilir

yada direkt forvet arkasi

gerci forvet arkasi icin hicte skorer degil ama neyse

en iyisi 4-3-3 de 3 ortasahadan biri olmasi olurdu herhalde, sol ic yada sag ic

Gelistirmesine göre... farkli meviklerde oyniyabilir.

ben onu biraz "belesoglu Emre" ye benzetiyorum... "Box2Box" defansiv ortah saha mevkinden , teknigi yüksek olan, uzun paslar atabilen, bi Oyuncu yaratabiliriz bence.

Ben Emre'yi forvet arkasi görmiyorum acikcasi.

Kendisini "nereye göre gelistirirse" dedim gibi, ona göre bi mevki oynar.

ama dogru .... , ya benim dedim mevki veya 433'de sol, veya sag ic'de.

Ama 442'de ona pek yer yok.

4-2-3-1'in 3lü bölümünün ortasında oynar.

Dün Kagawa'yı izlerken aklıma Emre geldi. Emre bu şekilde oynatılırsa ve bol bol Kagawa'yı izlerse bence cuk oturur takıma.

girdikten sonra iyidi özellikle paslardaki soğuk kanlılığı güzeldi :yenieek:

Burak'a attığı arapası yeter iyi not alması için.

Ayrıca o golü atsaydı Emre'nin futbol hayatı çok değişirdi bence.

Uzak köşeye değil de yakın köşeye vuracaktın be Emre

Burak'a attıgı pas cok klastı ilk yarı öyle cok posizyon bulduk ama atamadılar emre gibi oyun zekası cok iyi ama fizik olarak sıkıntı yasıyor Sutuda guzeldi sonra oyundan biraz düştü ama onuda heycana veriyorum emre biizm icin iyi bir alternatif kilit oyuncu olurmu orası tartısılır ama kadroda kendine yer bulur

Dün Sky Sports'daki ingiliz spiker Emre'nin lakabının "Small Diamond" olduğunu söyledi.. Biz niye bilmiyoruz lan bunu :D Akhisar maçında ilk 11 çıkmalı böyle maçlarda rotasyona gitmemiz gerek.. Manchestar'a karşı başarılı buldum kendisini.

Dün Sky Sports'daki ingiliz spiker Emre'nin lakabının "Small Diamond" olduğunu söyledi.. Biz niye bilmiyoruz lan bunu :D Akhisar maçında ilk 11 çıkmalı böyle maçlarda rotasyona gitmemiz gerek.. Manchestar'a karşı başarılı buldum kendisini.

Küçük elmas Emre Çolak :D

Munu maçında tek organize atağımızı Emre yaptı. Birçok gol pozisyonumuz oldu, ama çoğu doldurboşalt ve uzaktan şut kaynaklı. İngilizler bu nasıl yedek kalır diye sormuşlardır.

Amrabat'ın yerine Emre'nin oynamasını baştan beri söylüyorum, Amrabat'ın Galatasaray'da oynaması için pas zekasını biraz daha geliştirmesi lazım. Buna rağmen Emre dünkü maçta çok da iyi değildi, muhtemelen ilk CL maçı olduğu için.

tam saymadim ama 5-6 tane topu almis adeta vermis manuya.

3 tane ortasi var, rakibe giden, 2 tane soldan saga yolaldigi pas var uzun, direkt manuya gidiyor, 1 tanede kendi yari sahamizdan top uzaklastirmak istiyor, gene manuya gidiyor.

emre effektif olamiyor birtürlü, cok kötü toplari rakibe veriyor, orta acayimd erken, kanat degistireyim derken.

topla ilk hareketleri güzel oluyor cogu zaman, bosada cok iyi kaciyor pasi verdikten sonra ama sonunu asla getiremiyor, bal yapmiyan ari iste, effektif degil.

emre gecen sene ilk 11 oyuncusuydu, bu senede ilk 11 de basladi son 2 mac haric.

artik skorer olmasi lazim, gol atmasi yada gol hazirlamasi lazi emrenin.

yoksa emrede gol atmicaksa, elmanderde kosuyor diye oynicaksa, hamitte zaten golcü degil diyorsak, kim aticak golleri, kim hazirlicak golleri?

iste bu yuzden amrabat yerine emrenin oynamasi söz konusu olamaz

amraabatin ligdeki attigimiz 4 golde imzasi var, daha 1 mac 11 de oynamasina ragmen, bir tanede kendisi atiyor, yani toplam 5 gold eimzasi var amrabatin.

emre bunu gecen sene 30 macta yapamamis, 1 asisti vardi sadece 2 mi ne golü vardi

Munu maçında tek organize atağımızı Emre yaptı. Birçok gol pozisyonumuz oldu, ama çoğu doldurboşalt ve uzaktan şut kaynaklı. İngilizler bu nasıl yedek kalır diye sormuşlardır.

benim izlediğim maçta son dakikaya kadar organize bir şekilde top oynamaya calıstık öyle doldur boşaltlar ile degil. benmi yanlış maç izledin nan!?

547986_361544750596811_740814189_n.jpg

Bu da bulunsun burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt