#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Şuan için taraftarın hakkıdır Emre'ye yüklenmek :) .Aynı mevkii olmasalar bile bir Semih'e bakın birde Emre'ye bakın(hatta basket takımımızdaki Furkan Aldemir'e de bakın). Demekki o yastakı oyuncular da olgunluk sahibi olabiliyorlarmıs. Emre'de şuan için bir oyun karakteri yok. Sadece yeteneklerini gösteriyor ama nerde ne yapacağını bilmiyor. Bu gidişlede geç olgunlaşacak gibi gözüküyor.

Şuan için taraftarın hakkıdır Emre'ye yüklenmek :) .Aynı mevkii olmasalar bile bir Semih'e bakın birde Emre'ye bakın(hatta basket takımımızdaki Furkan Aldemir'e de bakın). Demekki o yastakı oyuncular da olgunluk sahibi olabiliyorlarmıs. Emre'de şuan için bir oyun karakteri yok. Sadece yeteneklerini gösteriyor ama nerde ne yapacağını bilmiyor. Bu gidişlede geç olgunlaşacak gibi gözüküyor.

cok güzel özet

Senin işin gol atmak değil, pas atmak. O pası atacaktın.

Burak Yılmaz'a bir gol attırdı. Hem de usta işi bir gol attırdı. Bahsettiğin ve pas beklentisi içinde olduğun pozisyonun başında ise Hamit sağdan bomboş adamın önüne yuvarlasa kaleciyle karşı karşıya bırakacakken içeriye döndü, Emre de pozisyon buldu şut çekti. Bence en iyisini yaptı. Şut çekmeden gol olmaz. Emre de güzel şut çekiyor. Sırf eleştirmek için eleştirmemek lazım. Eleştireceksen de önce Hamit'i eleştir ki tutarlı olsun davranışın. Bu çocuk oynadığında takım çok farkediyor.

Emre´yi elestirmek dogrudur. Iyi gittiginde her oyuncuya hos güzel dersen, kendilerini gelistirmezler.

Burda kimse Emre kötü bi oyuncu, gereksiz, gitsin baska bi takima demiyor. Semih mesela kapasitesinden maximumu cikarmayi basariyor. Iyi yönlerini ön plana koyup, kötü yönlerini fazla kullanmiyor.

Emre ama cok daha iyi isler yapabilir aslinda. Fizik, fizik dedik, fizigini gelistirdi. Yani biri bana sorsa, Emre´nin zayiflari nerde diye, fizik demem.

Teknik kapasitesi, hele sol ayagi müthis (sut, pas, orta acma yetenegi) , ama cogu zaman at gözlügünü takmis gibi oynuyor. Selcuk´la kiyaslanmak agir birseydir biliyorum ama Selcuk top ayagina almadan önce, kimin nerde durdugunu bilen bi oyuncudur mesela. Emre ama topu almadan önce, topa bakip, topu kontrol edip, direk önüne bakiyor, kimse yoksa driplinglere giriyor.

Calim atacagina biraz daha zeki oynasa bildigigin sol ayakli Joao Moutinho olur bu cocuk.

barcada oynayacak emre çok büyük ışığı var görüyorum

Emre Çolak eleştirilebiliri ancak eleştirirken herkesin kişiliğinin duygularının aynı olmadığını görmek gerekir.Ben hereyden önce altyapımızdan çıkan oyunculara sahip çıkılmas tarafarıyım.

Hani bi laf varya X futbolcu zenci olsa, Brezilyalı olsa oynar diye.. Bence bizde Emre kadar şans bulamayan Yiğit, Sercan, Yekta gibi yeteneklerin de tek eksiği altyapımızdan yetişmemiş olmaları.. Tam tersi de düşünülüp altyapımızdan yetişen herkes şans buluyor mu diyebilirsiniz.. Emre ilk şansını kendi yarattı elbet ama sonrasına bakıyorum boş.. Sırf altyapımızdan diye 50. maç oluyo düzelir, olacak, yapacak, kötü vuracak, kötü pas atacak kredilerini verdik ama o kadar hakkı yenen var kenarda soruyorum beyler Emreye verdiğimiz kredi yetmedi mi?

Hani bi laf varya X futbolcu zenci olsa, Brezilyalı olsa oynar diye.. Bence bizde Emre kadar şans bulamayan Yiğit, Sercan, Yekta gibi yeteneklerin de tek eksiği altyapımızdan yetişmemiş olmaları.. Tam tersi de düşünülüp altyapımızdan yetişen herkes şans buluyor mu diyebilirsiniz.. Emre ilk şansını kendi yarattı elbet ama sonrasına bakıyorum boş.. Sırf altyapımızdan diye 50. maç oluyo düzelir, olacak, yapacak, kötü vuracak, kötü pas atacak kredilerini verdik ama o kadar hakkı yenen var kenarda soruyorum beyler Emreye verdiğimiz kredi yetmedi mi?

Sabri gibi eğer bunlar altyapı değilde herhangi bir anadolu takımından gelse 50 kere gönderilmiş olurdu.Artık nasıl bir algı varsa dibindeki adama pas veremeyen Sabri ligin en iyi sağ beki diye yıllarca kendilerini kandırdılar Allah'tan Eboue geldi de sağ bek neymiş öğrenmiş olduk.Aynısı bu alemci genç içinde geçerli geçen sene o kadar forma şansı buldu artık bu sene kendini çok daha geliştirmesi gerekirken yerinde sayıyor.Yaptığı saçma sapan alışılmış yanlışlarını saymıyorum usandım artık.Bu topikte bile Messi muamelesi görüyor bu adam anadoludan gelse aynı kişiler bundan b.k olmaza getirirdi lafı.

Emre hakkında neler yazılıyor burada yahu..? Adam gayet iyi oynuyor nasıl bu kadar acımasız yorumlar yapılabiliyor..?

iyi oynadığı zaman nasıl harika yorumlar alıyorsa kötü olduğu zamanda eleştiri gayet normaldir

Bu sene, en gec bidaki sezon artik bi "Üst Levele" gecmesi lazim. Galatasaray'Da banko ilk 11 de oynamak istiyorsa...illerde Avrupaya gitmek istiyorsa...

Yoksa hep "yetenek" kalacak, ve yedek...

Emre gercekten yetenekli hani bazı anlar öyle şeyler yapıyor ki cok kaliteli topcu olur bundan diyorsun.

Ama gelgelelim coğu macta da vasat oynuyor.En buyuk sorunu da oyunu hızlı okuyamaması,topu bır o yana cekıyor bır bu yana cekıyor.

Ben Emreye verilen şansın en azından yarısının Yekta'ya verilmesini isterim.

görende emre leş bir futbol oynuyor sanacak:asd: ne kredi bitmesi yahu. hataları tabikide oluyorda. ilk golde sahayı 70 metre parselleyip duvar pasıyla orta açan emre degilmi. adam sanki takımı sabote etmiş gibi konuşmayın.

Emre adam olsun her maç hatrick yapsın yoksa bi daha forma giymesin !!! Terbiyesiz utanmaz ahlaksız

tek eksiği önceki yorumlarda bir renktaş da söylemiş, futbol karakteri yok. bu sene umarım buna kavuşur yoksa işi artık daha da zorlaşır.

yapılan anormal yorumlara katılmıyorum daha 21 yaşında varsın olsun o hata yapsın önceki senelerde ki BAM gibi oyuncuların yapacagına.

edit.

Birde Sercan ile fazla geceleri dışarlarda gözükmemesi onun için hayırlı olur. Genç adam sonucta eglenecek ama medya ya malzeme verip ileride başına sıkıntı yaşatabilir.

Arda Turan sevgilisi için sinema kapattı diye boy boy başlık atan ve Arda' yı oldukca fazla yıpratan yandaş medya Emre' yi de aynı yola sürükler

Çok açık Emre bizim sistemde oynayamaz. Ha oynar ama ancak bu kadar oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt